14 Comments

 1. én, bár kizárólag write-only módban :)

 2. Én. Céges, intranetes tartalom IE-ben, févöritekben. Egyéb tartalom FF-ban, delicsuszban.

 3. Én. Elmaradott vagyok? Mentségemre szóljon, az előző évezredben születtem.

 4. Munkahelyi ártalom, de igen. Az aktuális témához tartozó linkeket általában a bookmark baron tárolom, takarítani viszont a cikk megjelenése után sem szoktam.

 5. Egyszer érdemes rászánni egy kis időt, és átállni a delicious-ra. Csak előnyei vannak.
  Tessék észrevenni a képen, hogy nincs is olyan menü, hogy ‘Bookmarks’.

 6. Hümm, delicsúz még nem jutott eszembe, a FoxMarkson már gondolkodom egy ideje.
  http://foxmarks.com/

 7. Biztos jó lehet… de a delicious már elég régóta próbálja kiforrni magát és szerintem sikerült is neki. Meg IE alatt is teljesen jól megy.

  De próbáld ki a Foxmarkot, aztán legfeljebb majd írsz róla. :-)

 8. A FoxMarks remekül működik. Sosem volt még vele semmi bajom. Még a félresikeredett manőverekkel is megbirkózik, mivel minden szinkronizálás esetén rögzíti a műveletet és visszaszerezhető a weblapról az eltüntetett tartalom.

 9. Gromek. :-) Attól félek, ezt akkor is kihagyom. Egyrészt utálom a mindenféle bigyókat (gadgets, widgets, etc.), másrészt más van bebúkmarkolva a PDA-mon, a notebookomon és az asztali gépemen – én így alakítottam ki a magam kis dagonyáját. :-)

  Persze, van, aki azért szereti a MekDöncit, mert az Aranykéz utcában ugyanazt kapja, mint Kuala Lumpurban, olyan megnyugtató érzés, én inkább szeretem a helyi specialitásokat.

 10. Persze, van, aki azért szereti a MekDöncit,…
  Ez ugye egy vaskos csúsztatás. :-)

  Nos, én akkor mentem át a delicious-ra, amikor kiderült, hogy nincs szükségem bookmarkra/favoritra. Ugyanis abszolút felhagytam a hagyományos böngészéssel. Mik is maradtak? Index, Törzsasztal, saját blog. Mindegyiket tudtam fejből. Pizza.hu, metnet.hu, radioparadise.com, network-tools.com, céges owa, privát postafiók webfelülete… ezeket sem volt nehéz megjegyezni. Aztán ennyi. Minden más feedből megy, azokra meg teljesen jó – minden platformra – a newsgator/feedemon központilag szinkronizált kliense.

  Ez persze nem azt jelenti, hogy nem is használom az internetet. Szakmám – mind a munkahelyi dolgok, mind az újságírás – miatt szinte állandóan szörfözök rajta. Az érdekesebb írásokat elteszem későbbi elemzésekre, vagy akár forrásnak. Szeretek utazgatni is, időnként jólesik akár fantom utazásokat is tervezni. Nyilván, ha ilyenkor találok jó szállásokat, jó leírásokat tartalmazó oldalakat, ezeket is elteszem. De ez nem a rendszeres jellegű bookmark/favorit használat, ez inkább egy lassú, de tartós memória. Melyet sokkal jobban lehet szervezni, köszönhetően a tag-eknek, illetve azok csoportosíthatóságának. És ami tényleg nagy előny: a gyűjtemény mindenhonnan (ügyfél(!), konferencia a világ végén) elérhető, ahol van net.

 11. Jézus, Anyám! Belegondoltam, hogy mi lenne, ha ha egy prezentáción vagy egy konferencián valaki meglátná az én búkmárkjaimat… :-DDDDDD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *