Csak süt az a nap is

Ma például sokkal jobb nap volt, mint tegnap. Ilyenek történtek, hogy hazaérkezéskor addig vizsgálgattam a cserszömörcét, amíg bizonyos szögből nézve észre nem vettem olyan dudorokat a vesszőkön, melyek akár rügykezdeményezésnek is tekinthetők. Ha tényleg az lesz, akkor elmondhatom, hogy az összes elültetett növény megfogant.
Legdurvábban Rambo, a fiú homoktövis. Ezt a növényt télen valaki gyökerestől kitépte, később kettészakították. Az erdő szélén találtam meg teljesen véletlenül az alsó darabját, 15 centis szár valami gyökérrel. Azért elültettem, hátha. És rügyezik. Tudomásul vettem a példamutatást.
Este pedig spontán szülinapi ünneplés alakult ki. Nem írok sokat, úgyse tudnám visszaadni a hangulatot, de nagyon meghitt volt. Istenem, Nej is átlépett egy határon.
Ja, és anyagilag is rendeződünk valahogy. Tegnap este az egyik partner telefonált, hogy jövő héten utal. Ez már elég, ezzel kihúzzuk májusig, akkor meg ránkborul a rengeteg pénz. Mellyel pont be tudjuk foltozni az addigra felgyűlő minuszokat.
De nem morog. Homoktövis.

5 Comments

  1. Isten eltesse!! Nekem is eppen ma van (ill. 5 perce mar, hogy tegnap volt)

  2. Nejednek kézcsókjaim a 32. születésnapja alkalmából…vagy 33? :)

  3. Boldog szülinapot neki.
    (nekem hétfőn lesz) Csupa kos??

  4. Akkor boldog szülinapot neked is. :)

  5. És természetesen neked is vsz. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.