10 Comments

  1. Kíváncsian várom pedig. Legalább dorombol? :)

  2. Nőnemű? Egy érzelmes fotó róla? Egyébként a macskák nagyon megválogatják, kivel alszanak… azt ki kell érdemelni… Bocsi.

  3. Nagyon barátkozós macskátok van: a hétvégén a női szakasz volt felétek is sétálni és a nagyobbik lányom (2 éves múlt) megsimogatta, mert odament hozzájuk. :) Itthon aztán lelkesen újságolta:
    – Megsimogattam Petrényicicát! :))
    (A nevet onnét tudja, hogy fülelt, amikor a páromnak meséltem, hogy itt laktok a közelben és olvasom olykor a naplódat.)

  4. gabora,

    Igen, lány. Itt láthatsz fényképet róla:
    http://mivanvelem.hu/2007/09/08/kerti-nap/

  5. Adi,

    :-))

    Aztán nem elszeretni. ;)

  6. Babarum,

    El se hiszed. Valami hihetetlenül hangosan tud dorombolni.

  7. Eszem ágában sincs macskát fogadni a házhoz! :)) Egyrészt bőven elég az a pár dög, amelyik a környéken van és úgy gondolja, hogy még a kertünkbe is szarhat; másrészt meg egy macska személyisége meglehetősen lutri, gondolhatja hirtelen úgy, hogy “ő itt a basszájba” (by Tomcat), aztán elkezd össze-vissza szarni. :I

    Pl. a szomszédaink halál beszari és hülye macskáját (gyakorlatilag semmilyen hívószóra nem képes hallgatni) is pár napja riasztottam el a kertünkből az erkélyről ráüvöltve+tapsolva (a siccre sem “hallgat”) – készült éppen hátát görnyesztve szarni. :I Mindez csak azért meglepő, mert a szomszédék szerint olyan beszari és a macskatársadalomnak annyira az alján helyezkedik el, hogy csak a lakásban lévő almot meri használni.

  8. Hát, az ilyen macskából lesz a “kibasszájba”.

  9. “Nem akarok beszélni róla”
    persze, az ember nem büszke az ilyesmire, de ki kezdeményezett??

  10. A macs. Az én íróasztalom itt van a teraszajtó mellett. Aztán egyik este ideült kintről és csak nézett, mint Csizmás Kandúr a Shrek2-ben. Fél óráig bírtam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from MiVanVelem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading