10 Comments

 1. Kíváncsian várom pedig. Legalább dorombol? :)

 2. Nőnemű? Egy érzelmes fotó róla? Egyébként a macskák nagyon megválogatják, kivel alszanak… azt ki kell érdemelni… Bocsi.

 3. Nagyon barátkozós macskátok van: a hétvégén a női szakasz volt felétek is sétálni és a nagyobbik lányom (2 éves múlt) megsimogatta, mert odament hozzájuk. :) Itthon aztán lelkesen újságolta:
  – Megsimogattam Petrényicicát! :))
  (A nevet onnét tudja, hogy fülelt, amikor a páromnak meséltem, hogy itt laktok a közelben és olvasom olykor a naplódat.)

 4. gabora,

  Igen, lány. Itt láthatsz fényképet róla:
  http://mivanvelem.hu/2007/09/08/kerti-nap/

 5. Adi,

  :-))

  Aztán nem elszeretni. ;)

 6. Babarum,

  El se hiszed. Valami hihetetlenül hangosan tud dorombolni.

 7. Eszem ágában sincs macskát fogadni a házhoz! :)) Egyrészt bőven elég az a pár dög, amelyik a környéken van és úgy gondolja, hogy még a kertünkbe is szarhat; másrészt meg egy macska személyisége meglehetősen lutri, gondolhatja hirtelen úgy, hogy “ő itt a basszájba” (by Tomcat), aztán elkezd össze-vissza szarni. :I

  Pl. a szomszédaink halál beszari és hülye macskáját (gyakorlatilag semmilyen hívószóra nem képes hallgatni) is pár napja riasztottam el a kertünkből az erkélyről ráüvöltve+tapsolva (a siccre sem “hallgat”) – készült éppen hátát görnyesztve szarni. :I Mindez csak azért meglepő, mert a szomszédék szerint olyan beszari és a macskatársadalomnak annyira az alján helyezkedik el, hogy csak a lakásban lévő almot meri használni.

 8. Hát, az ilyen macskából lesz a “kibasszájba”.

 9. “Nem akarok beszélni róla”
  persze, az ember nem büszke az ilyesmire, de ki kezdeményezett??

 10. A macs. Az én íróasztalom itt van a teraszajtó mellett. Aztán egyik este ideült kintről és csak nézett, mint Csizmás Kandúr a Shrek2-ben. Fél óráig bírtam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *