10 thoughts on “Nem akarok beszélni róla

  1. Nagyon barátkozós macskátok van: a hétvégén a női szakasz volt felétek is sétálni és a nagyobbik lányom (2 éves múlt) megsimogatta, mert odament hozzájuk. :) Itthon aztán lelkesen újságolta:
    – Megsimogattam Petrényicicát! :))
    (A nevet onnét tudja, hogy fülelt, amikor a páromnak meséltem, hogy itt laktok a közelben és olvasom olykor a naplódat.)

  2. Eszem ágában sincs macskát fogadni a házhoz! :)) Egyrészt bőven elég az a pár dög, amelyik a környéken van és úgy gondolja, hogy még a kertünkbe is szarhat; másrészt meg egy macska személyisége meglehetősen lutri, gondolhatja hirtelen úgy, hogy “ő itt a basszájba” (by Tomcat), aztán elkezd össze-vissza szarni. :I

    Pl. a szomszédaink halál beszari és hülye macskáját (gyakorlatilag semmilyen hívószóra nem képes hallgatni) is pár napja riasztottam el a kertünkből az erkélyről ráüvöltve+tapsolva (a siccre sem “hallgat”) – készült éppen hátát görnyesztve szarni. :I Mindez csak azért meglepő, mert a szomszédék szerint olyan beszari és a macskatársadalomnak annyira az alján helyezkedik el, hogy csak a lakásban lévő almot meri használni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *