Bakker

13 millió forint értékben ültetnek fákat a XVIII. kerületben: a pénzt – fapótlás címén – egy áruházlánc adja, amely szupermarketet épít az Üllői úton. Az önkormányzat felhívással fordult a lakossághoz, civil szervezetekhez, intézményekhez, miszerint pályázatot nyújthat be minden XVIII. kerületi, aki szeretne környezetébe fát ültetni. A pénzből 3-400 előnevelt facsemetére futja.
link

11 Comments

 1. Még felezhettek a szomszéddal. :)

 2. Nem írták el a számokat? 13 millióból 400 facsemete az 32500 Ft/db. Vagy sokba kerül a pályáztatás?

 3. Hmm, ez jogos felvetés. A hétvégén körbejártam egy csomó kertészetet, tényleg nem olcsó a fa – de ennyire azért nem drága.

 4. Valamiből muszáj finanszírozni a Mesternek egy kanapét a Parlamentbe, hogy jobban tudjon aludni munka helyett. :)))

  Fölvetődik bennem amúgy a kérdés, hogy már megint melyik f*szom áruházlánc nyit boltot az Üllőin? :I Nem elég a nemvásárlókat átmotoztató Auchan a temető mellé? :I

 5. Nem lehet, hogy az? Nem nagyon láttam nagy építkezést az Üllőin, a XVIII-ban nem is nagyon lenne hely, maximum a volt orosz laktanyában.

 6. Józsi, kérd csak el azt a lóvét. Lehet, hogy utólag is elszámolhatod a hétvégi számláidat.

  Adi, ha az Auchanban motoznak, akkor a hetero férfiak eléggé kerülhetik a helyet. Nem kevered a motozást a ruházatátvizsgálással? :)

 7. Pontosítok: csomagátvizsgálás, de tkp. mindegy, akkor is megalázó.

 8. varanusz,

  Milyen lóvét? Igényelsz facsemetét, oszt adnak. Pénzről szó sincs.

 9. Adi,
  Egyébként nekem Mesterrel semmi bajom sincs. A 18ker jól néz ki, pezseg benne az élet. Láttad volna a Steinerné által vezetett Kispestet, milyen tré volt.

 10. Akkor egy körrel több. Igényelsz facsemetét, megkapot, eltaccsantod teszveszen meg vaterán :)

 11. Amennyiben az eltaccsantás lefedi az alábbiakat:
  “Szigorú feltétele a pályázatnak, hogy az igénylőnek vállalnia kell: a kiadott facsemetét az igénylésben megjelölt közterületen szakszerűen ápolja, locsolja és óvja.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *