Nem tudta ezt Mehemed

A franc se gondolta volna. Az új PDA töltője simán működött hazai viszonylatban is. Az új fényképezőgép akkumlátorának a töltője is. Nem volt semmi gond.
Minden idegeskedés nélkül dugtam be az XBox tápjának csatiját is a konnektorba – a következő pillanatban kurva nagy szikra és teljes áramszünet a lakásban. Meg káromkodások.
Miután seprőnyéllel visszanyomkodtunk mindent, megnéztem a tápegység specifikációját: 100-140V. B+. Nem igaz, hogy a kütyük gyufásdoboz méretű töltője tudja a 100-240V sávot, ez a kéttégla méretű meg nem… Pedig nem. Most izgulhatok, hogy csak a táp ment tönkre és nem a készülék.

6 Comments

  1. A kis kütyüknél elhanyagolható a teljesítmény – az játékgépnél pedig nem. Gondolom emiatt nehezebb lenne megoldani, hogy minden feszültégen menjen.

  2. hat ez tenyleg a b@ssza + kategoria. en se neztem volna meg, a joisten se gondolna…

  3. Ez _tenyleg_ nem az europai piacra keszult.

  4. De itt is nagyon jól működik. Ma voltam szervízben, a gép jó, tápot vettem (12 KHUF) és este már gyűrték is a kölykök.
    Érdekes volt a szervízes ember. Első körben ő is elkezdte húzni a száját, hogy ehhez nem vehetek itthon játékot. És? Amazonról meg tudom rendelni, idehaza másfél-kétszeres áron adják a játékokat, ez bőven betakarja a szállítási költségeket – akkor miről is beszélünk?

  5. Az jo. Milyen jatekokat vettel hozza egyebkent?

  6. Eragont a lányomnak, NFS Carbont a fiamnak, KözépföldeII-t a nejemnek… így nekem jutott a csend és békénhagyás. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *