A mai technet előadásról

Eddig rendszeresen szoktam írkálni ezekről a rendezvényekről – így jogosan várhatnád, hogy most, amikor az Exchange került terítékre, most aztán igazán ki fogok tenni magamért.

Nos, nem. Baromi kellemetlen, de az utóbbi hetekben apró, nem várt események annyira megcsúsztatták a dolgaimat, hogy most teljes erővel azon igyekszem, hogy holnap hajnalra, amikor indul a repülőgép, mindenem meglegyen. Pl. ma hajnalban derült ki, hogy a repülőjegy az tkp. elektronikus fajta, ki kellene nyomtatni. Ugyanez érvényes a new york-i városnézős helikopterezésre is. Apró szépséghiba, hogy nyomtatóm nincs, sehol. Meg ilyesmik, tucatjával.
Emiatt nem is igazán tudtam odafigyelni a műsorra, ráadásul az engem igazán érdeklő előadásokat sem tudtam megvárni, mert ebédszünetben leléptem ügyeket intézni.
Azért egy benyomás. Lepi előadásán nem győztünk mosolyogni: miközben Tamás mondta az okosságokat, én rendszeresen morogtam Janinak, hogy “ez azért nem egészen így van”, meg “itt azért elsikkadt valami”… aztán Tamás, mintha hallgatózott volna, rögtön közölte is mindazon helyesbítéseket, plusz infókat, melyeket hiányoltam. Félelmetes, mennyire egy srófra járt az agyunk. :)
(Tamás, az AD/AM hiánya kizáró tényező az Edge Transport szerver telepítésénél. Kötelező. Ezt az egy hibát találtam az előadásban, a többi remek volt. Korrekt és érdekes. A demóban egyébként az történt, hogy ugyanabba az adatbázisba próbáltad mozgatni, ahol már eleve volt a mailbox.:)

És még valami: köszönöm, Peti. Teljesen elpirultam.

4 Comments

  1. Hello

    Lassan azert egy ping-et elkene ejteni… :DDD

    Udv:Snefi

  2. Köszönöm a véleményt. Bevallom felemás érzésem van az előadásról. Önmagában nem lett volna rossz, de legalább még húsz perc kellett volna – a demókról nem is beszélve. Ha odajutok, akkor bezámolok a felkészülés nehézségeiről.

  3. Ping.

    Vagy mire gondoltál?

  4. Valami azért látszott. Nem szoktál ennyire bizonytalan lenni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.