2 Comments

  1. Hú, ez tényleg állat. Kár, hogy a munkahelyemen blokkolva van, mert itthon másra szánom az időt. Egyelőre nem látok még mentési technikát, van benne?

  2. Persze. Beírod, hogy “save”, ekkor kér egy azonosítót. Visszatöltéskor “restore” és megint kérni fogja az azonosítót.
    Jó hír: már a bulldózer előtt fekszem.:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.