Megsétáltattam rendesen ma az új szerzeményt – és mint kiderült, tök feleslegesen.
A hiba az volt, hogy miután elment aludni, nehezen tért magához – miközben azt jelezte ki, hogy ugyan már, fitt vagyok.
Ennek szép fekete téglalapok lettek az eredményei.
Mivel ma jár le a 3 nap, gondoltam visszaviszem és kicseréltetem: csak nem jó ez így. Nos, nem cserélték ki, de érdekes tudatmódosuláson mentem keresztül.
Ugye azzal mentem el, hogy ez egy nagyon jó masina, apró hibával; de ha újat veszek, akkor az legyen tökéletes -> tessék kicserélni.
Délután viszont úgy mentem vissza, hogy ki ne cseréljék, örülök, hogy _csak ennyi_ hibája van; a cseredarabbal nem biztos, hogy ugyanilyen ‘szerencsém’ lenne.
A kettő között történt egysmás. Először cseteltem egyet a HP szkennertámogató forróvonalával. Nem jutottunk semmire, mert a figura állandóan diagnosztikai tesztet akart futtatni velem, hiába mondtam neki, hogy nincs nálam a készülék. Utána turkáltam az interneten és igen elkeserítő visszajelzéseket találtam. Itt van két review oldal: Amazon, CircuitCity. Mindkettőn sokkal több a nem is kicsit negatív vélemény és elvétve találni elégedett embert. (Azok is inkább friss vásárlók.) De van itt minden: nagyon rossz vélemények a diaszkennelési lehetőségről (még nem teszteltem), anyázások a szoftverről (jogosan; de a legborzasztóbb a twain driver), hosszabb idő utáni rejtélyes hibák (aggódom) és többször említik az én problémámat is (tesztelve: ha csak felélesztem a gépet és várok másfél percet, eltűnnek a fekete téglalapok).
Csak a nejemnek lesz végül igaza: ha kellő körüljárás nélkül vettél meg valamit, akkor utólag már ne kavargasd a szutykos vizet.