Amikor az ember elfelejt élni

Lekapcsoltam a lámpát az étkezőben, indultam volna felfelé a lépcsőn. De visszafordultam, mert gyanúsan világos maradt a helyiségben. Kerestem a fényforrást… végül beazonosítottam: a borhűtő. Bakker, annyira elhanyagoltam, hogy a kifejezetten nagy értékű, az ünnepi alkalmakra tartogatott borok mellett nem maradt benne semmi más. Márpedig 5-6 üveg bor semmit sem takar a lámpából.

Szerencsére ma este zártam le egy nagy hajrát – pezsgőbontás included – így hamarosan állítom is össze a webes megrendelést. Nehogymár.

6 thoughts on “Amikor az ember elfelejt élni

 1. ? A szavakat külön-külön értem, de nem áll össze.

  Habár… mintha hallottam volna róla, hogy valamelyik német csatornán a napokban lesz egy Colour of Magic film. Arra célzol?

 2. Sorry, nem akartam titokzatoskodo lenni.
  A Sky One adta le tegnap egy film elso reszet, ami tulajdonkeppen a Colour of Magic, a kovetkezo resz pedig a Light Fantastic lesz ma.
  Valamiert ugy remlett te szereted Prachett muveit, gondoltam szolok, ugy tunt mintha kisse elfoglalt lennel manapsag :-)

 3. Persze, követem is a híreket, de ebből most tényleg csak annyi jött át a múlt héten, hogy valami általam foghatatlan csatornán lesz a Colour of Magic. El is tettem egy hátsó rekeszbe, hogy áprilisban torrenteznem kell. :-)

 4. A HVG-nek volt egy cikke most az unnepi borkinalatrol. Tanulsagos, minden szempontbol. Javaslom attanulmanyozasra a SUBMIT gomb megnyomasa elott, hatha ertekes darabok kerulhetnek meg fel a listara.

  RIP Figula Mihaly… :(

 5. Olvastam a cikket, de eléggé érdektelen volt. Újat nem mondott, borkedvelő körökben régóta tudják, hogy Villányban baj van, elszaladt egy kicsit a ló.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *