Hamarosan megőrülök

Most jutottam el oda, hogy legszívesebben szétverném a laptopot az íróasztal szélén, majd ugyanezt tenném a settopbox-szal, végül rádobnám a kupacra a nyomtatót és az egészet felgyújtanám a picsába. Mind a három készülék teljesen megmagyarázhatatlanul romlott el, ráadásul ránézésre mindegyik teljesen jó – csak éppen teljesen, vagy részleteiben nem működik. A nyomtatót rendberaktam (fogalmam sincs mi volt a baja, lepucoltam a szerverről mindenestől – így – majd visszaraktam, ettől még nem javult meg, aztán megcsináltam ugyanezt még egyszer, attól már igen), a settopbox nem érdekel túlzottan, a laptopot viszont most adtam fel. Legszívesebben kimennék az éjszakába hasakat metszeni, vagy leborulni az íróasztalra és reggelig zokogni. Mindenesetre ha valaki a közeljövőben használja a közelemben a Dell, AMD, ATI és Radeon szavakat, ne lepődjön meg a következményeken.

Ja, és értelemszerűen amíg nincs laptop, addig nincs írás sem a blogon.

12 Comments

 1. :(

  Lehet beszélnünk kell.

 2. nem kell ahoz laptop :D irhatod mobilrol is a fejlemenyeket :DD
  http://wordpress.org/mobile/

 3. @snefi: Mind a két mobilom arra vár, hogy legyen időm szervízbe vinni. A Lumia520-on gyakorlatilag gépelni sem lehet.
  Viszont kösz a linket, ha egyenesbe jövök, kipróbálom.

 4. @Proxy5: Mint egy jó pszichológus: ‘akarsz beszélni róla?’ :))
  Még küzdök a géppel, reggelre lettek ötleteim, de ha neked is megfelel, akkor ma valamikor rádcsörgök.

 5. Úgy emlékszem, vannak (vagy legalábbis voltak) ilyen rendszergazdai összejövetelek, ahol pogány szokás szerint halomba rakják a számítógépeket és kiegészítőket, körbeállítják Windows telepítő CD-kkel, majd az egészet leöntik benzinnel, és felgyújtják.
  Utána van tánc, zene, tűzön átugrálás, stb… fakultatívan lehet baltával vagdosni a hozott anyagot stb…

 6. Vannak, de már csak verbálisan gyilkolunk. :)

 7. Hat, innet kivanok sok sikert.

 8. Régi mondás: winchestervásárlásnál legfőbb szempont a szerencse…
  Mára ez már mindenre igaz.

 9. szoval az elozo postban a ‘…’ helyere a ‘megorulok’ kerult behelyettesitesre.
  valamiert ezen alaposan meglepodtem :D)

 10. Jó régi anyag, még alig 20 éves voltam, mikor először láttam:

 11. Bevallom nagyon tanulságos olvasnom a… hm, tapasztalataidat, habár valamiért mindig a vadászos-medvés vicc jut eszembe (minden tiszteletem mellett) :)
  Amúgyizé, um… nvidia? Laptopom ugyan nincs, de az első dolgom volt kilőni az Intel HD-t, minek az nekem amikor van rendes GPU-m? Ami úgy lett különben, hogy valamikor tavaly lecseréltem a régi nvidia kártyámat egy közepesen jó AMD-re, de miután kipróbáltam a kedvenc alkalmazásomban (mint Neked a Premiere) elsírtam magam, visszatettem az öreg nvidiát az új AMD-t meg kicseréltettem egy új nvidiára.

 12. Ha lett volna ugyanez a laptop nvidia kártyával is, mondjuk 10e forinttal drágábban, akkor azt vettem volna. De nem volt.

  (Azt már írtam, hogy a laptop biosában nincs lehetőség tiltani az alaplapi videókártyát.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *