End of the day

Amikor egy tisztességesen végigszívott hosszú nap után már csak annyi a dolgod, hogy utolsó eszméleteddel egy firkálópapírra felírd, hol jártál, milyen ötleteid vannak a holnapi folytatáshoz, de amikor leveszed a kupakot a tolladról, az kiesik a kezedből és begurul az íróasztal alá, de úgy, hogy esélyed sincs normálisan kivenni, viszont ez a kedvenc tollad, tehát fejlámpa elő, íróasztaltologatás, végül ismét kezedben van a toll, aztán porosan, koszosan visszaülsz a helyére tolt asztalhoz… ne, ez az a momentum, ami tökéletesen jellemzi az egész elb@szott napot.

7 Comments

 1. Ismerős, részvétem! Régebben mikor fiatal suhanc voltam tombolni tudtam egy ilyen esetnél. Ma csak fáradtan csóválom a fejem rá és hagyom a pi…ba, nyúlok egy másik tollért.

 2. Nekem mostanaban nincsenek kedvenc tollaim. Mivel nem surun hasznalom oket, egyszeruen beszaradnak, vagy nem tudom, pedig direkt “becsukom” oket, vagyis nincs kinn a hegyuk (golyostoll, ofc). Egyet valahogy sikerult eletre rugni, de a masik mar csak azert van az asztalon, mert jol nez ki…

 3. Nekem sincs már tollam :D

  Én digitálisan jegyzetelek, mert …
  Könnyebb, visszakereshető, megosztható.

 4. Én szeretem a tollakat. Az egyik kedvencem még mindig egy Pelikan töltőtoll, de van más töltőtollam is, a rengeteg golyóstoll mellett.

 5. @JoeP van valami trukkje ezeknek az ujfajta golyos tollaknak, amitol nem doglenek be ket honapon belul? Eloveszek egyet, minden faja, egy, max ket honapig hebe-hoba hasznalom, egy nap eloveszem, es nem ir.

  Toltotollra lattam mar sokfele trukkot, hogy lehet a beszaradast feloldani, de golyostollnal semmit. Oke, hogy eldobhato cucc, de akkor is… nagyon nem szeretek felig teli tollakat kidobalni.

 6. Passz. Nekem még soha nem száradt ki úgy, hogy még volt benne tinta.

 7. Az fontos, hogy mindíg egy pohárszerü izében golyóval lefelé kell tárolni így több a túlélésük.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *