E

Kezembe akadt egy instant leves, valami Vishu nevezetű. Kiváncsiságból megnéztem, mi van benne. Nem csalódtam, volt abban minden: ízfokozó, emulgeáló, térfogatnövelő, ízesítő, mesterséges aroma… szóval tényleg minden, amivel a modern vegyipar képes kényeztetni az ízlelőbimbóinkat. Nem is ezért ragadtam billentyűzetet, hanem a szöveg végén található figyelmeztetés miatt.

A termék nyomokban zellert tartalmazhat.

Magyarul: Kedves Fogyasztó! Bár roppant aprólékosan és precízen dolgozunk, de időnként dolgozóink mégis követhetnek el hibát. Elnézésüket kérjük, hogy a termékünk alkalomadtán, még ha nyomokban is de tartalmazhat természetes anyagot.

5 Comments

  1. nem… sokan allergiasak ra, a malomban meg neha megfordul zeller is. Csupan azert irjak ra.

  2. Köszi, így már mindjárt más.
    Bár ettől még vicces a kontraszt.

  3. :-)))
    Egyébként megkóstoltad?Én pl. baromira csípem,kedvencem a currys-csirkés.NEM OLVASNI,ENNI!
    (vésztartalékként van mindig otthon,ill.motorostúrák elmaradhatatlan kelléke)

  4. Én még nem, nekem nagyon nem bírja a gyomrom a tartósítószereket. A családból a fiam addikt.

  5. NyomokbanTyúkotTartalmaz

    2010. October 20. Wednesday at 19:39

    Erről a zellerről nekem két dolog jutott eszembe: az Unciklopédia ételkutatással foglalkozó szócikkei és Sally Davies hamburger csendéletei.

    http://unciklopedia.org/wiki/Nyomokban_tartalmazhat_a_term%C3%A9k
    (Nyomokban tartalmazhat a termék)

    http://unciklopedia.org/wiki/101_elgondolkodtat%C3%B3_dolog_egy_%C3%A9tel_fogyaszthat%C3%B3s%C3%A1g%C3%A1r%C3%B3l
    (101 elgondolkodtató dolog egy étel fogyaszthatóságáról)

    http://unciklopedia.org/wiki/101_jel_arra,_hogy_g%C3%A9nmanipul%C3%A1lt_%C3%A9lelmiszert_v%C3%A1s%C3%A1roltunk
    (101 jel arra, hogy génmanipulált élelmiszert vásároltunk)

    http://unciklopedia.org/wiki/E412
    (E412)

    http://www.flickr.com/photos/sallydavies/sets/72157624739645253/
    (Sally Davies)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from MiVanVelem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading