A spekuláns

Hosszú idők óta az első jól sikerült döntésem. Tudom, nem kellene lelkendeznem, mert más téren sokkal hátrányosabban érint a dolgok alakulása, de most spec örülök annak, hogy gondolkodtam, spekuláltam, léptem… és nyertem.
Éppen a család drezdai kirándulását szerveztem, amikor belefutottunk a berlini Teched szervezésébe és éppen kezdtek volna összefolyni a szervezések, amikor ránéztem a forint árfolyamra és bőszen belevágtam a harmadik utazás szervezésébe is. Múlt héten megvettem a repülőjegyeket jövő tavaszra Amerikába, 262-es euró mellett. Most, ha jól látom, 274. Csak azon, hogy a múlt héten vehemensen keresztülvertem mindenkin a vásárlásokat, nyertem jó 15e forintot.
Egyedül az szomorít el, hogy ugyan lefoglaltam a new yorki szállást is, de nem vontak semmilyen előleget. Pedig az igazi az lett volna, ha azt is ki tudom fizetni ezen az árfolyamon.

5 Comments

  1. Jövő tavaszra meg 250 lesz, aztán azon fizeted a szállást.

  2. Nem ez szokott történni. Eddig mind a három alkalommal összel 180 körül volt a dollár, tavasszal meg 240-250. Nem kicsit durva, amikor a 100 dolláros, elfogadható árú szállás hirtelen már nem is lesz olyan jutányos.

  3. Deviza ügyekhez nem értek, de az új kinézetet most látom. Ez az új minimál dizájn egy kísérlet csak vagy marad? Nekem tetszik, jól olvasható, talán a tetején a csík lett nagyon kék az eddigi kép helyett.

  4. És még egy észrevétel, szigorúan a szerintem kategóriából: a széles monitorok miatt érdemes a lap max. szélességét beállítani, mert nagyon szét tud szaladni.

  5. A széles monitorok kezelése pont az egyik előnye ennek a skinnek. A régi is sztreccs tipusú volt, de a széleket nem változtatta, a közepét hagyta kinyúlni. Ettől olyan hülyén néztek ki az olvashatóra tördelt középhosszú írások.
    A mostani már okosabb, arányosan nyújt, azaz a két szélső sidebar vastagsága sem fix.

    Egyébként nem kisérlet, marad. Én már megbarátkoztam vele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *