Rejtélyes hiba

Július közepe óta rejtélyes dolgok történnek ezzel a bloggal. Bizonyos helyekről ugyanis nem érhető el. Van, ahonnan csak bizonyos böngészőkkel lehet hozzáférni. A munkahelyem egyik telephelyéről abszolút nem érhető el, egy másikról Firefox-szal igen, Explorer-rel nem. Az írások feed-je behalt, a kommentek feed-je él. Mondanom sem kell, a két feed ugyanolyan szerkezetű. Az admin felületet elérem, tudom is kezelni, de sem magát a blogot, sem az aloldalait már nem, – pedig az admin felület ugyanúgy kezdődik, ahogy a blog neve: http://mivanvelem.hu/wp-admin… . Sajnos máshonnan is jönnek hasonló visszajelzések. Nem mondanám, hogy kezdő IT-sek ülnek itt, de mindenki csak tanácstalanul pislog.
Mivel halványlila fogalmam sincs, mi történik, így valószínűleg megjavulni sem fog a helyzet. Áthidaló megoldásként azt tudom javasolni, hogy akinek problémás az elérése, használja ezt az oldalt – ezen keresztül már működik a mivanvelem.hu.

Persze… aki nem tudja elérni az oldalt, az ezt az írást sem tudja elolvasni… Eh.

6 Comments

 1. Erősen függ at adott környezet és a browser biztonsági beállításaitól. A Fiddler 2-vel lesve, nekem csak a statgep.hu és az s21.sitemeter.hu oldalak megnézését tagadja meg a beállításom (IE7).

 2. Esetleg ha van hibaüzi, legalább azt lehetne detetktálni, hogy PHP baja van, vagy DNS. Ha PHP, akkor a wordpress problémája, ha DNS, akkor rá kell sikítani a DNS-szolgáltatóra.

 3. Hibaüzenet? Úgy könnyű… :-)

  De tényleg, FF alatt csak a nagy üres képernyő látszik. IE alatt elsőre szintén, másodikra DNS hiba. Csakhogy akkor miért működik az ugyanazon a hoston lévő admin.php?

 4. Üdv!

  Én azt tudom csak, hogy mivelbműködik.
  Vista + CA Internet Security + IE7 -> ok
  Vista + CA Internet Security + Firefox -> ok
  Mindkét böngészőnél CA IS ip alapján kért a sütikhez engedélyt.
  PDA + Opera -> ok
  PDA + IE -> ok

  SonyEricsson M600i + Opera -> ok
  itt is a sütiket engedni kellet.

  Tudom a megoldáshoz közelebb nem vittelek, de gondolom örömmel tölt el, hogy íly sokféle helyen működik.

  További jó bloggolást.

  Proxy

 5. Te, Proxy, vigyázz. A függőség megárt. :-))

 6. Csak jelzem hogy nekem eddig IE alól ment a blog, Firefox alól nem. Ma elindult Firefox-szal is. (2.0.0.11)

Leave a Reply

Your email address will not be published.