Cirque du Soleil

Nemrég ötlött a szemembe egy plakát, hogy a világ egyetlen olyan cirkusza, amelynek kíváncsi is vagyok a műsorára, Pestre jön. Papp László Sportaréna, október vége.

Oké, itthon irány a net.
Hát, a Google nem hozott értelmes találatot. Szerencsére a sportcsarnok.lap.hu igen. De inkább ne lett volna meg a weblap. Szégyen. Tragédia. Vizsgáljátok meg ti is, mit tud az intézmény weboldala:

  • Írnak magukról.
  • Írnak a megközelíthetőségükről.
  • Van ‘Események’ menüpont, de ha belemész, akkor csak azt látod, milyen tipusú eseményeket szoktak rendezni.
  • És van ‘Szolgáltatásaink’, ‘Bérleti feltételek’, ‘Technikai paraméterek’, ‘Reklámfelületek’, ‘Kapcsolat’, ‘Partnereink’ rovat.

Olyan rovat, hogy esetleg az elkövetkező időszakban mi a lófasz rendezvények lesznek az Arénában, olyan rovat speciel nincs.

Ha nem megy egyenes úton, próbáljuk meg a kerülőt. Van a cirkusznak is weblapja, azon belül rá lehet menni a turnéra, ott is van a budapesti helyszín – de jegyet rendelni nem lehet, a szerver éppen megborult.

Marad a telefon és a személyes vonzerő.

Update:
Közben megtaláltam. Ha a bal felső sarokban rákattintasz az emblémára, bejön a nyitólap és azon már látszanak az egyes rendezvények. De hogy ezeknek miért nem lehetett külön menüpontot készíteni – rejtély.

6 Comments

  1. Király! Nézzétek meg!!!

    Mi az Alegria-t láttuk. Hat a zasszony mondta hogy “hű”, meg “áááá”, meg többször csak leesett az ála.

  2. Rajta vagyunk. Mondjuk, a legolcsóbb jegy is 10 rugó, szorozva néggyel, az annyi mint… le van szarva. Az élményeknek élünk.

  3. Tudom, hogy rugók száma lényeges.
    Mi először egy olcsó, ellenben nagyon rossz kilátással bíró helyre vettünk jegyet. Kéthéttel később sikerült jó helyre jegyet kapni (másik kettőt eladtam).
    Szerintem sokat veszítettünk volna, ha nem egy jó (drága) helyről nézzük azt….

  4. Csak srófoljad nyugodtan a tétet… van még pénz a párnacihákban. :_)))

  5. Még egy hét.
    Végül is mentek?

  6. Végülis nem. Beköszöntött a zsíroskenyér korszak. Közben meg kiderült, hogy a SodexhoPass kultúrajegyeket nem fogadják el, így végképp letettünk róla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from MiVanVelem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading