Töprengés

Elgondolkodtam, hogy miért nem vagyok még híres ember. Hiszen jókat írok érdekes dolgokról, jól rajzolok és állítólag humorom is van.
Mégsem.
Valószínűleg azért, mert nem ismert a nevem.
Ha például pucéran végigsétálnék az Andrássy úton, jégretekkel a seggemben, biztos kapnék akkora publicitást, hogy felfigyelnének rám a kiadók.
Csak sajnos erre nincs meg a képesítésem.

Így tudja keresztülhúzni a legigéretesebb karriert is egy aranyér.

14 thoughts on “Töprengés

 1. Ez az Andrássy utas dolog a cél szempontjából hasznosnak tűnik, két kérdés merül fel csupán:
  * azért a negyed óráért biztosan megérné?
  * biztos, hogy jó perspektíva, ha az utána következő negyed században minden szakmabeli csak mint az “MVP, aki végigsétálta az Andrássyt, pucéran, stb.” kódnévvel emlegetne?…
  :-)

 2. – Ó, nem… a negyedóra csak a kezdet lenne. Az ugródeszka. Gondold el, aznap este már ott lenne a lakásomon a Fókusz és az Aktív stábja, reggel interjúkat adnék a Blikknek meg a Story magazinnak… pár napra rá műsorvezetői státuszt kapnék az RTL-nél… az utca emberei meg diszkréten összesúgnának mögöttem, néhányan barátságosan megveregetnék a… mondjuk a vállamat. Még Győzikét is le tudnám mosni, ha megfelelően tovább tudnék fejlődni.
  – Attól függ, melyik szakmára gondolsz.:) Egyébként meg ismerd el, erre inkább büszke lehetne az ország: ezen a területen egész biztosan nincs túl sok MVP-je a Microsoftnak. :)

 3. Én azért elgondolkodnék, vajon a premisszák fennállnak-e. :-)

  A publicitáshoz egy Andrássy úton végigsétálás igen kevés. Ha előre szólsz a tévéknek, akkor talán jó vagy egy percre a Fókuszban, de két nap múlva akor sem fog senki emlékezni rád.

  Az ismertséghez pedig zéró. Ahhoz hetente kellene sétálni (a családostul az jó ötlet), rádióban faszságokat nyilatkozni, újságoknak fizetni, hogy “véletlenül” rólad írjanak és ezt hosszú hónapokig -lehetőleg önismétlés nélkül, hogy szórakoztató legyen- folytatni.

 4. Nem elgondolkodtunk, kipróbáltuk.
  Voltunk bent a rádióban (Petőfi, negyedóra), tévében (M. Kir. tíz perc), gyakorlatilag nulla eredménnyel. Most talán leszünk a Viván egy klippel, nagyon csodálkoznék, ha utána rejtőzködnöm kéne a paparazzik elől.

  Persze lehet, hogy ezzel a seggberetkes üggyel nyerőbb lennél, ezt mindenki azonnal értené, mindenki azonnal hozzá tudna szólni, véleménye lenne róla.
  Azért előtte szerezz be egy havert valamelyik tévénél, mert ha csak úgy kimégy, hamarabb visznek be, minthogy kiér a stáb.
  Vagy szerezz be egy havert a rendőrségen.
  Akkor ráadásul ismételni is tudsz, ami már fél siker.

  Vagy szólj, mielőtt nekikezdesz, amatőr videót csinálok rólad, aztán mutyizunk, rendben?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *