Rex


Az ember azt hinné, hogy azért már csak-csak mindent meg lehet venni ebben a városban. Nos, nem kizárt… de van, amikor érdekes kanyarokat kell hozzá bevenni.
Fiamnak születésnapja közeleg. Bejelentette, hogy az egyik ajándéka egy rex asztal legyen, melyet már a szülinapi partin fel is akar majd avatni. (Valamelyik barátjának van és nagyon tetszik a srácnak. Maximálisan megértem, gyerekkorban nekünk is volt, imádtuk.)
No, időben nekiálltam nyomozni. A sportboltokból elhajtottak, hogy ez játék. A játékboltokból elküldtek, hogy ez sportszer. Ahol volt valami, ott vagy ezt a nagy, játéktermi változatot tartották, vagy csak biliárdasztalban gondolkodtak. Most az egyszer az internetpower is becsődölni látszott, nem kaptam normális linket.
Végül találtam egy százhalombattai nagykereskedést, akiknek a katalógusában szerepelt a tétel. Felhívtam az ügyintézőt, fogalma sem volt róla, miről beszélek. Végül azt javasolta, adjak fel cikkszámos megrendelést. Megtörtént. Egész sokáig nem jött semmi visszajelzés, aztán ma telefonált egy zaklatott férfihang, hogy megvan, sikerült beszerezniük. A beszélgetés során kiderült, hogy ők – azaz a nagyker – körbejárták az ismerettségi körükbe tartozó – kisker – üzleteket, hogy hátha van még valahol. És többnapi nyomozás, mászkálás után sikerült végül találniuk egyet, melyet visszavásároltak és így tudják leszállítani nekem. Aki hivatalosan nem is vásárolhatnék nagykerben.
De a gyerekért mindent.

3 Comments

  1. Tényleg égen-földön nem lehet ilyet találni, pedig néztem én is már mindenhol. Némi infó tudsz róla adni? Pl.: mennyi volt és mekkora?

  2. 10800+áfa. Ma megyünk érte, a méretét majd megírom.

  3. Nem mértem meg, most meg már késő este van. Olyan 70*40 centis lehet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from MiVanVelem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading