Restore

Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, minden megvan.
Illetve mégsem. Pár hónappal ezelőtt olvastam egy wordpress css hekket, hogyan lehet az “idézőjelek” közötti szöveget tisztességes alsó/felső idézőjelessé változtatni. Nyilván nem írtam fel.
Ha esetleg valaki tudná, nagy örömet okozna vele.

13 Comments

 1. Az én voltam, tessék:

  wp-includes/functions-formatting.php, 30. sorban
  csere erre:

 2. Ó, shit, csak kiírta. Remélem a mailben azért látszik, de ha nem, itt a vonatkozó írás.

 3. Köszi.
  Őszintén szólva, derengett, hogy nálad láttam, de mivel nincs keresés funkció a blogodon, nem tudtam biztosra menni…

 4. Ne haragudj, az van, hogy mióta png-t használok a sidebar háttereként (amit IE-ben csak trükközéssel lehet megoldani), azóta képzeld el, IE-ben nem lehetett beleklikkelni a mezőbe! Nem akartam elhinni, mintha nem lett volna ott semmi.

 5. Pfff… Véletlenül megláttam a blogot a wordpress default sémájával. Gyorsan megnéztem a címet. Sejthettem volna, hogy a dolog csak átmeneti…

 6. Lecserélem majd a forrásfájlokban, és akkor automatikusan magyarra cseréli mindenhol. Ezt megtettem már egy korábbi változatnál, de a friss verziót még nem patcheltem meg.

 7. Ahogy gondolod. De nekem ez a hekkelős megoldás is teljesen jó.

 8. Valahogy a szöveg jobb szélen kicsúszik. Bikák eltűntek, a kommentek nem számozódnak. Vagy még mindig dolgoztok rajta?

 9. ??
  Bivalyok vannak, a szöveg egyben van és a kommentek számozottak. Explorerben és Firefoxban teszteltem, különböző képernyőfelbontások mellett.

 10. Lehet, hogy csak egy refresh hiányzott Tamásnál, vagy esetleg a helyi proxyba ragadt be a régi css?

 11. Az miért van, hogy IE7 alatt az oldal mellett jobbra még fél kilométernyi hely van üresbe? Valami még nem kerek, nem szokott vizszintes gördítősáv előjönni nekem itten.

 12. Mostanra már tényleg OK. Benti gépről, TS-ről és itthonról is megy, minden panaszom megszűnt. Most pont olyan, mint volt. Akkor mit is csináltatok? :-)

 13. Ma már semmit. :)
  Tegnap estére visszaállítottam a stíluslapot és a sablonokat teljesen ugyanarra, mint voltak az elszállás előtt. Egyből teszteltem is (igaz, IE7 alatt nem) és jó volt. Remélem, menetközben Gyurinál is meg fog gyógyulni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *