E-mail és a Detektívek

Fogalmam sincs, hányan követik még az E-mail és a Detektívek blogot. Azoknak, akik nem olvasták mostanában, de valamikor azért igen, szólok, hogy változások történtek/történnek. A lényeget leírtam ott, ahhoz képest annyi változás történt, hogy Istvánffy Zoli azóta átvette a tulajdonjogot, ugyan fogalmam sincs, hogy be tudnék-e még lépni, vagy sem, de igazából mindegy is, innentől ő kezeli, ő írja.

Ez a változás egyben katalizátorként is hatott. Régóta terveztem, hogy kigyűjtöm a régi sztorikból a legszaftosabbakat és szerkesztek belőlük vagy egy ebook-ot, vagy egy pdf-et, de minimum egy webes összeállítást, “Válogatott Szívásaim” címmel. Ebből a válogatás a napokban megtörtént, most már csak formába kell öntenem az anyagot. Persze hamarosan jön a jó idő, indul a túraszezon, szóval olyan túl gyors eredmény nem várható, de az első lépésen legalább már túl vagyok.

4 Comments

  1. Én követtem. Farkasokkal táncoló vagyok!

  2. Oregem, en mennyit kerestem azt amikor eloszor beszelsz a preimum MS supporttal, csak hogy megmutassam egy-key juniornak milyen is volt az elet cloud elott, es miert kapnak ki dartsban….

    Szoval az otlet remek, alig varom, hogy olvashassam!

  3. Még mindig itt.
    Átérzem a problémát, nekem is alig van időm bloggolni – bár nekem még van pár félkész cikkem, csak időm legyen befejezni :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *