Akkor most mivel gurigáznak?

Anyacsavarral.

A múltkori írásra reagált egy régi netes ismerősöm, aki a figyelmembe ajánlott egy másfajta macskavécét. Ezt. Az ára rendben van, végülis mit veszthetek? Megrendeltem. Szombaton ki is hozták. Az utolsó porszemig kipucoltam a nappalit és üzembeállítottam a klotyit.

Szemmel láthatóan birtokba vették. És bár fülre hallhatóan azóta is mélyre ás az aranyásó szakkör, de semmi nem jön ki a dobozból.
Idegek lenyugodtak.

A dögök pedig a fárasztó kaparászás után alszanak.

3 Comments

  1. Pedig már arra gondoltam, hogy dolgozol egy saját fejlesztésű eszközön, beépített kaki-kaparászás detektorral és automata pofozó-papuccsal…

  2. Nagyon örülök, hogy bevált :) . Mielőtt kidobálod őket az udvarra, írd meg, hogy mivel idegesítenek, szinte mindenre van már megoldás, mert ahol kereslet van, ott kínálat is :). Ez a benti macskatartás nem feltétlenül egyszerű dolog, mert a kis pszichopata gyilkosok mindenfélét kitalálnak, hogy az idegeinkre menjenek, de a kereskedelem általában képes lépést tartani velük.

    • Nem tervezzük, hogy teljesen benti macskák legyenek. Ősz végén jöttek, kicsik voltak, így télire bent laknak. (A pici macskákat egyébként is előszeretettel viszik haza.) Januárban ivartalanítás, tavasszal pedig, amikor már nagy macskák lettek, elkezdődik a külvilág felfedezése.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *