Minek él az olyan…

… és miért nem rohad meg a saját hányásába fulladva?

Úgy kezdődött a reggel, hogy enni adtam a teraszon a macskáknak és valami gyanús dolgot láttam a kertkapuban. Közelebb mentem. Egy nagy adag szemét, kiborítva. Pont a kertkapum elé.
Fogtam egy zsákot, kimentem. Összeszedtem. Valami vendéglátós istenbarma lehetett, a kupac tele volt műanyag tányérokkal, evőeszközökkel, maradék virslikkel, mustáros flakkonokkal. És az a rohadék még annyit sem tett meg, hogy a húsz méterre lévő téren tegye le a zsákját, ahol van két darab nyilvános kuka is. Nem, dögöljön meg, kidobta a kocsiból a sarkon, aztán skera.

Én általában tisztelem az életet, kétszer is meggondolom, melyik növényét, állatét veszem el (poloska, légy, szúnyog kivétel), de erre a seggfejre nem sajnálnám sem a munkát, sem az időt.

2 Comments

  1. A kanyarban történő platóról legurolós verzió nem hihető ;)

    Sajnálom, néha én is látok ilyet, nem szeretem.

  2. Sztem így szilveszter után lehet hogy csak valami nagyobb buli maradéka… :( Csapkodnám szívlapáttal (mégiscsak felebaráti szeretet… :-)) az ilyet én is…
    Fatornyos kisfalum kb 50km-re van Bp-től, a legközelebbi Meki az M3 kivezető kagylós kútnál van… Mégis rendszeres a falu határában kocsiból kidobált Mekis zacskó/pohár/szemét… Ha ideáig elhozza, már meddig tartana a maradék 20-30 km-re magával vinni és otthon kib.szni a kukába…? :( (messzebb nem nagyon mehet, akkor már nem erre jönne haza…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *