Jólnevelt

A macska erősen jelezte – ajtókaparással – hogy be akar menni a lakásba. Én éppen dolgoztam a teraszon és nem tudtam beengedni. Erre a macska megvonta a vállát és odahányt a teraszra. Ha már a nappaliban nem lehetett.

4 Comments

  1. Nálunk sziámival: iszonyú kerregések közepette rávesz, hogy ő most épp a pocakomon szeretne heverészni, feküdjek már le kicsinykét, csak hogy rámheveredve úgy nézzen rám, mint egy istennőre. Lefekszem, rámmászik, rámpillant – majd azzal a lendülettel kezd el öklendezni.

  2. Én még mondhatom azt, hogy a macskám utálja a teraszt. De mit mondhatsz te? :)

  3. @meow: taslit kapott a macska?

  4. @UnA: Dehogy kapott taslit! Ő egy sziámi, egy hányást úgy 2-5 perc öklendezés után kezd el egyáltalán. Szóval szép kényelmesen macska megfog, könnyen takarítható kőpadlóhoz elvisz, letesz, gyengéden simogat, amíg a megfelelő szőrgombócok meg nem születnek, aztán amíg a macs mosakszik, én feltakarítom, amit alkotott. Gond csak akkor van, ha éjszaka jön rá, mert olyankor nem tudom kivinni időben, és ahol épp rájön, oda hány, és nincs tekintettel arra, hogy milyen felület takarítható, és melyik nem igazán.
    @JoeP: A macskám imád engem. Hiszen a szőrgombóc tulajdonképpen saját készítésű ajándék, nem? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *