Géza

Este a teraszon. Én jegyzetelek, Nej vacsorázik… Géza pedig érdeklődve figyel. Nem engem.

From MiVanVelem

Ezt a képet pedig tegnap ígértem. Ez volt az a nap, amikor Géza úgy érezte, hogy szorosabb ismeretséget szeretne kötni az éjszakai életemmel. Körbenyalogatta a netbookot (gondolom, úgy érezte, túl koszos), beleszagolt a rumba, beledugta az orrát a hamutartóba, végül megbökdöste az egeret is. Én pedig vadul dokumentáltam az utókor számára. (Ja, a fényképezőgépként használt mobilt is lefejelte.)

From MiVanVelem

10 Comments

 1. Nem is látszik, hogy jegyzetelsz :)

 2. Egyébként borzasztóan helyes kis példány.

 3. Nem is látszik, hogy jegyzetelsz :)

  Papír van előttem. Szerinted amőbázunk? :))

 4. off

  AZ Acer notebook hogy vált be ?

 5. Nem notebook, hanem netbook. Igaz, abból a nagyobb, 12″ képátmérővel rendelkező. (751h)
  Tudom, mostanában sok helyen fanyalognak a netbook-okra, hogy így tablet, meg úgy gyenge proci, kevés RAM, eljárt felettük az idő… a magam részéről csendben ugyan, de nem értek velük egyet. Második gépnek tökéletes. Ezzel mászkálok az ügyfelekhez, ez van nálam a megbeszéléseken, ezt viszem a többnapos túrákra és legfőképpen ezen dolgozok a teraszon. 1 GB RAM, 1 proci, 1xxGB vinyó, 6 cellás akksi (kb 9 óra üzemidő). Word, Excel, Powerpoint, Visio elmegy rajta, anno többszáz oldalas word doksit is editáltam rajta. Böngészni tökéletes. Ami nagyon gáz, az a pdf olvasás, ezt hiába forgatom, nem lesz belőle álló képernyő. (De arra meg ott van harmadik gépként a Kindle.:)

 6. Nekem meg napi szinten papír van mögöttem. És én sem amőbázok.
  :)

  Amúgy a netbookos véleményeddel tökéletesen egyetértek. A felsoroltakon kívül még egy vpn-kliens, meg egy putty kell, és csókolom. A Disney legújabb produkcióját meg ne kajaktúra közben rendereljük.

 7. Köszi.

  Most gondolkozom a cserén, mert lassal lejár a hp-s notebookom ideje, 4 éves lesz. És az acer-ekkel eddig csak rossz tapasztalataim voltak.
  Keresem az ideális megoldást ezért érdeklődtem.

 8. Hát, vannak azért nem túl kerek részei. A tapipad gombjai nagyon gagyik. Mostanában váratlanul lefagy, ha sokáig nem kapcsolom ki. A wifije nagyon sokáig szarakodott (ha hozzányúltam, lefagyott a gép), egy haver kiszedte a kártyát, visszatette, azóta nem csinálja. Szóval nem biztos, hogy legközelebb is Acer-t vennék, de a kategória, az jó. (Az Asus is gyárt ugyanebben a nagy-netbook kategóriában, gyk. ugyanennyiért gépet.)

 9. Köszi.
  Még Toshibában gondolkozom. Meglátom…

 10. Az én apukám 1980-as években vett (becsempészett) egy Toshiba videomagnot. Pár évvel ezelőtt bekapcsoltuk és még működött. Azóta ez a márka nagyon beégett a szívembe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *