9 Comments

 1. no akkor hamarosan rossz lesz,mert elvirágzik a fa:-))))))

 2. félretéve a tréfát két napig virágzó repceföldek között motoroztunk a párommal keresztül kasul a Dunántúlon,megértelek:-)

 3. #1:

  De akkor jön a következő versenyző. :)

 4. #3: Aztán a következő versenyző után (az eddigi kalandokból extrapolálva) jön a teherautós-fűnyírós-traktoros szaki akármiért — és kitúrja az egész hóbevalancot a ‘csába, te meg kezdheted jövőre az egészet az elejétől…

 5. nyáron jó szar lesz, mi? :) A tavasz a legjobb. Annyira illatos a város. Még az autók és a hajléktalanok is kevésbé bűzlenek.

 6. #4: Általában így van, de tavaly nyár óta új stratégiával dolgozok. Van az udvaron egy nagy ecetfa meg egy szintén nagy japán birs. Mindkettő csak úgy tolja kifelé a vadhajtásokat, nem ritkán 5-10 méterre a fától. Eddig ezeket irtottuk, de tavaly nyáron már hagytam megerősödni, aztán összel gyökérdarabbal együtt kiültettem a kinti részre mindegyiket. (Ez tavaly hét növényt jelentett, mind megfogant.)
  Aztán, irtják, én ültetetek… valamennyi csak túléli.

 7. #5: Jó a nyár is. A három hársfa lombja szinte belóg az emeleti ablakokon, a vérszilvának, a cserszömörcének és az ecetfának pedig nyáron is szép színe van.

 8. És akkor a trombitacserjéről és a leanderekről még nem is beszéltem.

 9. meg egyébként is neked van igazad:-))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *