Magyarázat

Azt hiszem, kell néhány sor az előző írás értelmezéséhez. :)
Már régóta a fejemben van egy nyolc novellából álló kötet. Ezek teljesen különálló írások, egy közös van bennük, hogy különböző – olykor groteszk – szempontból mutatják be az emberiséget, azon belül is mindegyik novella egy-egy gondolatkört. Ismerve a naptáramat, ebből két-három éven belül nem lesz semmi. Így nyugodtan megengedhetem magamnak, hogy kedvcsinálónak közöljem az egyik novella bevezetését. Mire ebből könyv lesz, úgysem emlékszik már rá senki.

8 Comments

 1. Üdv!

  Imádom a bevezetőidet..

  Halkan kérdem, lesz-e G+ Gombod?

  Proxy5

 2. A plugint már leszedtem. Igazából tesztelni kellene, mennyire lassítja az oldalt.

 3. Alábecsülöd a rajongóidat. Imádjuk (illetve, mivel más nevében nem illik beszélni), imádom a soraidat, gyakran újraolvasok egy-egy szívemnek kedvesebbet. Fogok rá emlékezni :-). De azért, légy szíves, írd meg az egészet.

 4. Óh, ez jólesett. :)
  Most, hogy mondod, lehet benne valami. Már találkoztam olyan emberrel, aki befejezte helyettem a történetet, melyet társaságban kezdtem el mesélni. :)

 5. Köszi a választ.

  Türelem el várok.
  Remélem jó lesz.

 6. erre biztos emlekezni fogunk. ahogy a fiatalabb kollegak irnak : ez odabasz :D)
  az uj Magyar Atom :D)

 7. @meow:
  Hát, türelemre szükség lesz. Tényleg nagyon kevés időm van saját szórakoztatásra írni, és most éppen egy regény van a csőben, melynél úgy 80 oldal körül járok. A novelláskötet csak utána kerül sorra.

 8. Oopsz. Igy jar, aki keso este figyelmetlenul olvas es osszekeveri a hozzaszolasokat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *