10

Brigitte Bardot, Gina Lollobrigida, Cindy Crawford, Scarlett Johanson, Milla Jojovich… és még sorolhatnám. Belegondoltál már, miért akarta/akarja olyan sok férfiember megmászni ezeket a nőket?

  • Mert úgy gondolják, hogy biztosan hatalmas élmény lehet? Ki mondta, hogy ezek a csajok tényleg jók az ágyban? Lehet, hogy jégkockák. Lehet, hogy a szomszéd kancsal Gizi ezerszer jobb trükköket tud.
  • Mert úgy gondolják, hogy a génjeik remek kombinációt alkotnak? Meglepődnék, ha bárkinek is megfordulna a fejében vágyakozás közben a gyerek, mint opció.
  • Mert szépek? De hiszen annyi szép nő van a világon, miért emelkednek ki pont ők közülük?

A kulcsszó az elfogadottság. A hírnév. A vetélytársak fölé emelkedés.

Miben különlegesek ezek a nők? Egyfelől híresek. Másfelől rengeteg szerepben eljátszották, hogy értük eped a mindenkori hős, beleértve a fél világot. A néző pedig elhiszi. Mint ahogy elhiszi a legtöbbször orvost játszó szinésznek a zabpehely-reklámot is.
Ebből áll össze, hogy ez a nő ritka kincs. A világ egyik legnagyobb értéke. Ha én tudom megszerezni, akkor az összes férfitársam fölé tudtam emelkedni. Ha egy ilyen nő elfogad engem, engem a sok tízezer próbálkozó közül, akkor én is különleges vagyok.

Magyarul valószínűleg sokkal jobban esik a kocsmában elmesélni, hogy megdugtam Angeline Jolie-t, mint amilyen maga az aktus lehetett.

2 Comments

  1. Ha megdugod Angeline Jolie-t azt nem kell a kocsmában mesélni, megírják a lapok. Ez a bónusz, amiért ügyes voltál.

  2. Ha már lehet választani, akkor egy fiatalabb még nagyobb élmény lenne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *