Ebben a bejegyzésben nem csak az a nagy dolog, hogy ennyi bor után egyáltalán képes vagyok még gépelni, hanem az is, és legfőképpen az, hogy megvolt a Sparhelt Party és remekül sikerült.
Megkérdezhetem, hogyan vigyázol majd a sparheltre? Nekem már kettő rozsdásodott porrá belülről pár év alatt. A teteje se sokkal tovább bírta. Pedig nem is szabadban, hanem féltető alatt laktak, télen külön betakargatva.
2013-ban vettem a legutóbbit, tavaly már nem tudtuk használni. A belső lemezek papírból vannak :( Nem a sütő teknője, hanem az elválasztók, samott tartók. Meg a hamuzó is kilyukadt.
Az előző sem többet bírt kint, de arra ráfogtam, hogy az viszont bent kiszolgált előtte pár évet (az örökség volt)
A másik kritikus pont a teteje, az nem lyukadt ki, ahhoz vastag, finom rozsdaréteg mindig termelődik rajta. A gyűrűk meg attól, hogy kivettem őket kézzel kettétörtek.
Szóval szerintem ezek kintre nem igazán valóak.
2018. May 13. Sunday at 08:10
Szia,
Megkérdezhetem, hogyan vigyázol majd a sparheltre? Nekem már kettő rozsdásodott porrá belülről pár év alatt. A teteje se sokkal tovább bírta. Pedig nem is szabadban, hanem féltető alatt laktak, télen külön betakargatva.
2018. May 13. Sunday at 08:12
Ez nem jó hír. Úgy terveztem, hogy rakok fölé nádtetőt és letakarom impregnált vászonnal. Azt mondod, ez nem elég?
2018. May 14. Monday at 09:07
2013-ban vettem a legutóbbit, tavaly már nem tudtuk használni. A belső lemezek papírból vannak :( Nem a sütő teknője, hanem az elválasztók, samott tartók. Meg a hamuzó is kilyukadt.
Az előző sem többet bírt kint, de arra ráfogtam, hogy az viszont bent kiszolgált előtte pár évet (az örökség volt)
A másik kritikus pont a teteje, az nem lyukadt ki, ahhoz vastag, finom rozsdaréteg mindig termelődik rajta. A gyűrűk meg attól, hogy kivettem őket kézzel kettétörtek.
Szóval szerintem ezek kintre nem igazán valóak.