Újra itt van

Nos, úgy tűnik megmozdult valami. Nálam már működik a névfeloldás, egy-két napon belül a DNS szervereken is beáll a jó érték és eltűnik a zavar az erőből.

Akkor amíg ez az átmeneti állapot van, elmesélem, mi is történt.

Közel két hétig külföldön voltam, ahonnan nem tudtam elérni a blogjaimat. Levelezgettem az üzemeltető fiúkkal, valahol meg is értettem, hogy miért alakult így a helyzet, de elfogadni nem tudtam, így már kint eldöntöttem, hogy itthon költözni fogok. A blogok tartalma/kinézete viszonylag könnyen át is ment az új helyre, de a névfeloldással már gondok voltak.
Az történt ugyanis, hogy amikor a két név bejegyzésre került, akkor nekem még volt egy káeftém (mondjuk legyen a neve A), és az volt a bejegyzések tulajdonosa. Menetközben ezt a káeftét eladtam (mondjuk a B káeftének), de amikor eladás előtt letisztáztam a dolgokat, teljesen kiment a fejemből a két bejegyzés. Így csak most, két évvel később derült ki, hogy a nevek már nem hozzám tartoznak, illetve a B káefté szembesült azzal, hogy van két domainneve. Nyilván megpróbáltam mediterrán lazasággal átugrani a problémát, még megvolt a régi bélyegzőm, az A káefté nevében gyorsan lemondtam a jogokról magam, mint magánember számára, de az ISzT-t nem lehetett átvágni, nem fogadták el. Maga az eladás két évvel ezelőtt történt, a könyvelőmön keresztül, én konkrétan nem is láttam a vevőt, szóval volt némi kihívás a nyomozásban, ráadásul először jól fölé is lőttem, mert nem a káefté ügyvezetőjét találtam meg, hanem a káeftét is birtokló lánc tulajdonosát, aki egy vendéglátózásban tevékenykedő nagykutyának tűnt, a káefté meg zöldségbizniszben utazott, szóval mondhatjuk, hogy volt némi nehézségem, mire megértettem velük, ki is vagyok és miről is van szó, de szerencsére mindketten jó arcok voltak, amint megértették a helyzetet, szó nélkül aláírták a lemondó nyilatkozatokat. Ezt már elfogadta az ISzT, visszakaptam a bejegyzéseimet, át is írták, szóval remélhetőleg tényleg csak néhány nap és visszaáll a rend.

4 Comments

  1. Digi vonalon már minden rendben. :)

  2. Illetve a szerveróra még téli időszámítás szerint ketyeg, elnézve a hozzászólás időpontját (6:31 van).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *