Kiegészítések

Ehhez az íráshoz.

 • Váratlanul megjöttek az eredmények. (1-es tengeri kajak, 2-es tengeri kajak, abszolút lista.) A korábbitól eltérően nem 2:56 lett az időnk, hanem 2:48 – tehát buktuk a bort. Viszont Barna valahogy nagyon félrehallotta a dobogós eredményeket, a 2:08-nek közelében sem voltunk.
 • Egyfelől ez nem túl jó időeredmény: kategórián belül hatodik a kilencből, összesítésben kilencvenvalahanyadik a 123-ból. Ez úgy a középmezőny második fele, figyelembe véve, hogy a polietilén tengeri kajaknál azért akadtak jócskán gyorsabb járművek is. A 6,68-as átlagsebesség sem az, amivel dicsekedni lehet. (Elméletileg 7,85 lett volna, de sporttársak GPS-es mérése szerint az a 22 km inkább csak 18,71 km volt.) Másfelől viszont ez egy tapasztalatszerzős, fényképezgetős verseny volt, ahol még – számunkra legalábbis – nem számított annyira az idő.
 • Ja, és benne voltunk a tévében. Habár én nem nézek ilyesmit, de ismerősök szóltak, hogy láttak az M1-en. Itt van a felvétel, olyan 1:25 körül integetek az operatőrnek.
 • A végére egy rossz hír: nem akárhogyan kapott le a nap, a leégések átmentek másodfokú égési sebekbe, ronda vérsavós hólyagokba. Ilyenkor fogadja meg az ember, hogy legközelebb még télen is bekeni magát napolajjal. Különösen akkor, ha a dokker a lukasztgatások, fertőtlenítések során elmagyarázza, hogy a tűző nap még borult égen, felhők mögül is képes égetni. Most mindenesetre nem indulhatnék versenyen, mert szteroidos krémmel kell kenegetnem magamat.

4 Comments

 1. A napkrém nem biztos, hogy elég védelem. Vannak bizonyos orvosi körök, amelyek napkrémellenesek, mondván a leégés az olyan jelzése a szervezetnek, ami fontos. Ha nem égsz le, de sütteted magad, akkor könnyebben kaphatsz bőrrákot.

 2. Na most már híres ember lettél! :-)

 3. Azért vigyázz ezzel a leégéssel legközelebb.
  Nem játék, komolyan.

 4. Nem játék, komolyan.

  Hát, ha mást nem is, de ezt megtanultam. Baromira tud ám fájni a megégett felület, nem is beszélve arról, amikor a hólyagokat jódos szmörtyivel kell lemosni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *