Igen, volt ilyen. 2019-ben a Brag és Brigach összefolyásától, azaz a Duna megszületésétől letekertünk Budapestig. Készült róla vagy tizenöt írás. Készült róla öt darab 20-25 perces videó is. Csak éppen eddig nem tudtam egyben bemutatni ezeket. Az ötböl kettőt csipőből letiltott a Youtube. A másik három kikerülhetett, de így… elég béna volt. Persze, be tudtam linkelni, hogy kérem szépen, három itt van, kettő meg amott, ez a blogon meg is felelt annak a 100-300 embernek, akik be-benéznek, de a Youtube-on már nem lehet villogni vele, darabokban nem érdekel senkit a történet.
Mint korábban írtam, decemberben kiváncsiságból feltöltöttem újra a tiltott videókat és a kilencből öt maradhatott. Köztük a hiányzó két rész is.
Hurrá.
Innentől össze tudom kapcsolni a videókat egy playlist-be, azaz innentől végig lehet nézni az egy óra ötven percnyi anyagot úgy, mintha egy felvétel lett volna. Kiváncsiságból megnéztem én is újra és teljesen más érzés volt. (Olyannyira, hogy az itthoni példányokat is összefűztem az ffmpeg-gel.)

Playlist

Egyenként a két újra kikerült rész