Virnyák

A mostani teljesen átpolitizált, áthiszterizált vírushelyzetben üde színfolt ez a korrekt, majdhogynem orvosi pontosságú blog. A szerző gyakorlatilag a vírus kitörése óta folyamatosan monitorozza, elemzi, mi minden történik a világban, nem mellesleg igyekszik higgadtan kommentálni a híreket, illetve elmagyarázni, mi is ez a vírus, mi is az a tüskefehérje, melyik vírusban milyenek vannak és hogyan hat ránk mindez. Ja, és hogy ezen az analitikus optikán keresztül mennyire pontosan látszik, mekkora hülyék az emberek és aljasok a politikusok, na meg persze a média.

1 Comment

  1. “A halottak száma Dániában azóta is nő, természetesen. De hát közben mások is a felszökő járványhullám idejére időzített lazítás útjára léptek, pl. Írországban. Ezek a kormányzatok ezúttal teljesen tudatosan eresztik rá az emberekre a nyavalyát.”

    Gondoltam ránézek, és ez volt ám csak a higgadt és analitikus elemzés :) Inkább nem minősíteném.

    Megjegyzés: egy ideig gondolkoztam, hogy érdemes-e koronavírus témában hozzászólni, mert általában már csak a koronahisztisek és az oltásellenesek maradtak – természetesen inkább csak a saját köreikben, mert ott legalább szeretik az ő véleményüket is… Szóval, ha nem tetszik, akkor törölheted.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from MiVanVelem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading