Ez az ellenzéki kerületi önkormányzat már megint bemutatta, hogyan lehet arrogáns kommunikációval értelmes dolgokat is elcseszni.

Van ugye ez a kormányzati vírusregisztrációs oldal. Elég bicskanyitogatóra sikerült, a Rogánhoz kötötték be, majd megígérték, hogy á, tiszteletben tartjuk az adatokat. Mintha ennek a kormánynak bármit is el lehetne hinni. Aztán hiába jelölted be, hogy nem használhatják a címedet, csak küldtek némi kormánypropagandát.

Erre most levelet küldött a kerületi önkormányzat. Hogy lécci jelezzünk már vissza, hogyan is állunk az oltással. Mert szeretnének képet kapni a helyzetről. Hogy tudják, hogyan álljanak hozzá a nyitáshoz.
Úgy voltam vele, hogy bár kicsit gyanús, de ha tényleg nem kapnak információt sem a kormánytól, sem az egészségügytől, akkor muszáj máshogy kapaszkodniuk. Rámentem a megadott url-re. Erre rögtön a képembe nyomtak egy egész oldalas politikai hirdetést.
Emberek. Függetlenül attól, hogy egyetértek-e a hirdetés üzenetével, vagy sem, ez így nem működik. Egyik oldaltól sem. Halálos vírusfertőzés tombol, vegyétek már észre. És ha a segítségemet kéritek, akkor ne próbáljátok ennek örvén a propagandátokat legyömöszölni a torkomon. Mert abban a pillanatban elveszítettetek.