Ma nem írok

Ezen a blogon igyekszem vicces dolgokról írni, vagy bosszantó dolgokról valamennyire viccesen, de ma semmi ilyesmi nem lesz. Ma az élet felüllicitált mindent. Ennyire groteszk történetet, ami három napja folyik, ember nem tud magától kitalálni. Csak az élet. Ma ő nyert.

És mielőtt félreértené valaki. Nem kárörömről van szó. Nem is arról, hogy mi a pacák nemi irányultsága. Nem érdekel, hogy drog volt nála és nem is az a legviccesebb, hogy ereszcsatornán próbált elmenekülni. (Na jó, ennél azért rezgett a léc.) A leggroteszkebb maga a helyzetkomikum. Ahogy a fidesz propaganda (akik azért tudták, mi történt) napokon keresztül próbálta átnyomni a munkájában megfáradt, becsületes honatya képét, ahogy a fidesztábor sopánkodott, hogy jajjaj, mi lesz velünk a Szájer nélkül, aztán erre az álszent propagandára válaszul köszönt be az ablakon a Valóság nagybácsi.
Most mondja valaki, hogy nem Állatfarm.

6 Comments

 1. Ehhez valóban nehéz bármit hozzátenni. Esetleg Vincent kitűnő írásának örülhetünk még e témában.

  • Hmm. Ez érdekes. Most, hogy mondtad, ránéztem a Vincentre és azt láttam, hogy az utolsó négy írás egyszerűen nem jelent meg a Feedlyben. Lekértem az rss fájlt, abban benne voltak ezek az írások. Akkor ilyenkor mi van?

 2. Amikor a hivatalos média beelőzi a Hírcsárdát, akkor már tényleg nem tudom, hogy sírjunk, vagy nevessünk. Az utóbbi csak poénnak hozta le, hogy Brüsszel rontotta el az ürgét, de most az egyik saját emberük is ezzel védi a helyzetet :D

  • Szegény ember dehogy lett elrontva. Valójában nem drog orgiát keresett hanem egy drogériát. Csak hát az a fránya flamand akcentus…

   • Néhány helyen utánanyomoztak, hol is történt az eset. (Nem, nem buzibárban. Magánlakás volt.) Mivel nemrég rendesen becsavarogtam Brüsszelt, nyilván kiváncsi voltam. Rákerestem a megadott címre. Erről a sarokról van szó.
    https://tinyurl.com/y3cqf82m
    Vicces, mert kábé 300 méterre innen laktunk.
    De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ezen a sarkon egész véletlenül tényleg van két gyógyszertár, szóval az állításod akár még igaz is lehet. :)

 3. Nem szoktam bulvárt olvasni, de volt egy link a hírekben a Sun oldalára, ahol a főszereplőnkre “the horny Hungarian” néven hivatkoztak :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from MiVanVelem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading