Helyzetjelentés

Nej állapota napról napra javul. Én egyelőre tünetmentes vagyok, de igazából péntek este nyugodhatok meg komolyabban. Meg hát reménykedhetek abban, hogy én is megúszom annyival, mint ő. (Egy nagyon erős éjszaka, utána enyhülés.)
Ami igazából bosszantó, az az, miszerint így, hogy erősen sanszos, hogy fertőzés van a lakásban, így is képtelenség eljutni a tesztelésig, illetve elolvasva az eddigi tapasztalatokat és mérlegelve a kockázatokat, inkább mi sem erőltetjük. Pedig nem mindegy, hogy ez korona volt, vagy sem, hogy nekem, illetve a fiamnak is megvan-e, vagy nem, és ha megvan akkor meddig lesz.
Szóval inkább meghosszabbítjuk az önkéntes karantént.

De legalább jól néz ki a statisztika.

5 Comments

 1. Lehet magan cegnel teszteltetni, ha nagyon kivancsiak vagytok…

  • Tudom, a cégem volt olyan úr, hogy felajánlották, hogy intéznek időpontot és fizetik is. Csak éppen vidéken van, addig együtt kell utaznunk a kocsiban, váróterem, személyzet – egy csomó felesleges közelség másokkal. Miközben az egyikünk biztosan fertőz. (Csak azt nem tudjuk, hogy mivel.)
   Emiatt mondtuk azt, hogy abban benne vagyunk, ha kijön egy akármilyen autó valami beöltözött személyzettel és leveszik a mintát. De mászkálni nem fogunk. A karantén arról szól, hogy _nem megyünk_ sehová.

 2. Az utóbbi években normálissá vált, hogy tavasszal 1-2 hónapot home office-ozok az allergiám miatt. Ilyentájt szinte megállás nélkül fújom az orrom, annyit könnyezem, hogy a vörös szemeim miatt olykor drogosnak néznek, inhalátor mellékhatása miatt enyhén köhögök is.
  Nekem is jól jönne a teszt, hogy tudjam csak a “szokásos” kapkod, netán esetleg már túl is vagyok a víruson. Helyette most pár naponta párszor felszaladok a lépcsőkön a közeli dombra, szigorúan maszkban, és a légszomj hevességéből próbálom megtippelni a diagnózisom :-)

 3. Gyógyulást, kitartást mindannyiótoknak!

  gollum

 4. Jobbulást, türelmet, kitartást

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *