6 Comments

    • Nem tudni. De egész nap nem jött elő, pedig szombaton mindig a kedvenc kajáját kapja. Meg körbe is sétáltam a környéken a konzervdobozzal. Meg gyönyörű napos idő volt, ilyenkor mindig itt szokott sütkérezni a teraszon. Elment. És nem jött vissza.

  1. Nálunk is általában minden nap megvannak, legalább addig otthon vannak amíg felveszik a kalóriát. De már volt néhányszor, hogy csak napok (3-5) múlva került elő valamelyik. Már lemondtam róla és akkor megjelent. Ilyenkor mikor megjönnek azonnal durván zabálni kezdenek, mintha napokig nem ettek volna. Ezt támasztja alá a a belőlük áradó fűtőolaj szag. Mintha bezárták volna őket egy kazánházba. Akár véletlenül. Vagy benzinkutasként próbálnak egy kis pénzt keresni? Most én is aggódom, mert a mi fekete cicánk a Pancsó sem jött haza már pár napja. Nem lett meg azóta sem a tiétek?

  2. Nem. Én már lemondtam róla. Ez egy speciális macska volt, nagyon ragaszkodott a házhoz és a kajamanusokhoz. Korábban ha már pár órára eltűnt, akkor is aggódtam. Most meg már eltelt egy hét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from MiVanVelem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading