Szerintem Orbán Viktor most boldog

Amekkora nemzetközi felháborodás van a CEU miatt, ez a szerencsétlen egész biztosan meg van győződve, hogy rátaláltak az ellenség fészkére.

10 Comments

  1. Nem boldog, csak elégedett. Ez volt a cél, be akarták bizonyítani, hogy a tudjukkik állnak minden mögött.
    ” – Most hogy a Moszkvából, akarom mondani Telavivból, jajnem, Brüsszelből – mit is mondott az Árpi legutóbb? – naaaaszóval legyen “Brüsszelből irányított” kommunista bolsevik háttérhatalom által keltett felzúdulás mutatja, hogy a baloldal összeesküvése mozgatja a szálakat, ezek beárulják az országot mindenhol és látjátok híveim, az igaz magyaroknak össze kell fogniuk, hogy nehogy soros martaléka legyen minden ártatlan lélek.
    – Petikém, mit mondott a Lőrinc, mikor lesz meg az új kastély? Várjál, megyek mindjárt csak eligazítom Janit mit mondjon holnap a birkáknak…”

  2. Szerintem meg orbán viktor (szándékos a kisbetű, ezt a tiszteletet sem adom meg neki, mert még ennyit sem érdemel) egy pöcs. Egy politikai troll. Dick.
    Ha jövőre megint nyer, akkor ez az ország reménytelen. Mondjuk azokat az embereket sem értem, akik az 1998-2002-es ámokfutásuk után ezekre szavaztak – hát semmiből sem tanultak? Úgy tűnik, nem.

    • Szerintem meg lenézően nyilatkozni a politikusokról a politika mély meg nem értését jelenti. Nem kell szeretni egyiket sem, de ez nem ugyanaz.

      A “nemzetközi felháborodást” pedig nem tudom ki mérte, mert nekem a harmad-negyedrangú hírekig kellett leásnom, hogy ezt megtaláljam valahol. És ez igazából csak a magyar újságírást minősíti (oldaltól függetlenül), mert nagyon szeretne mindenki az egész világ támogatását maga mögött tudni…

    • “Ha jövőre megint nyer, akkor ez az ország reménytelen.”

      Ez így, ebben a formában hülyeség. Ugyanis nincs néven nevezhető ellenzék, nincs igazán mire szavazni. Nincs egy olyan nem FIDESZ-közeli párt, ami mögé fel lehetne egy emberként sorakozni. És mielőtt azt mondanád, hogy ez nem kifogás, gondold át, hogyan működik a választási rendszerünk. Csak annak a pártnak van esélye kormányt váltani, aki a szavazótábor 51%-át képes meggyőzni arról, hogy ő nem fogja még jobban elbökni az országot, ezen felül képes olyan igéreteket tenni, amikkel a hezitálók szívét is instant meggyőzi.

      Ehhez képest most mi megy az ellenzéki oldalon? Az egyik fúj a másikra, a másik pocskondiázza a harmadikat, komolyan, mint az óvodában. Ezekre bízzam az ország vezetését? Amikor egy komoly megnyilvánulásuk nem volt nyolc év alatt?

      Az emberek azért szavaztak a FIDESZ-re 9-ben, mert az MSZP elbökte (nem kicsit, nagyon), más alternatíva meg nem volt, mert csak kis pártok voltak, akik vagy az MSZP-vel vagy a FIDESZ-szel alakítottak volna kormányt, szóval jobb nem lett volna, se így se úgy.

  3. @Peter Budai: Ennél egy kicsit cifrább a helyzet. Nyári időszámításkor a WordPress UTC+2 beállítással mutatja a jó időt. Ez viszont azt jelenti, hogy nálunk jelenleg hajnali kettőig még az előző nap nevét fogadja csak el. Nálad meg nyilván a távolság is belezavar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from MiVanVelem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading