Már nekem kellemetlen, de mivel ez egy napló is, rögzítem.

Hétfő délután mentem a fogorvoshoz. Ahogy március óta elég sokszor. A betervezett kezelés az lett volna, hogy felső körhíd le, gyökérkezelt fogak kipucolása, a Csehországban kitört ínygyulladás kezelése, körhíd visszaragasztása. Ehhez képest a körhíd már hétfő délben magától kiesett. A fogorvos meg nem jött be a rendelésre, az asszisztenst nem értesítette, a telefonját nem vette fel. Így most péntekig krumplipüré, zabpehely és banán.

De tudod mit? Ne legyen már ez a blog annyira negatív! (Még ha idén jó dolog nem túl sok történt velem.) Nézzük ezt az egészet más szemmel. Például ha a fogam a hétvégén esik ki. Azon a hétvégén, amelyre egész évben készülünk. Mely hétvégén zabálunk és zabálunk és csupa gasztronómiai csodát. Ebből emberhalál lett volna. A fogorvossal kezdődően.
Másfelől pedig… egy ilyen hétvége elég rendesen hazavágja a diétát. A gyomor kitágul, a szénhidrát-raktárak feltöltődnek, beindul a zsírgyártás. Ha meg akarod fogni, akkor határozottan vissza kell állnod a korábbi diétára. Mi lehet erre annál jobb módszer, mint ha kiesik a fogad és nem tudsz enni?
Na szóval, örüljünk.