Azt írtam a legutóbbi írásban, hogy elengedem ezt a témát. Hazudtam.

Az utóbbi pár napban átmigráltam az összes fényképet a FlickR-re. Úgy érzem magam, mint aki felújította a vacak lakását és csinált belőle egy szuper kecót. Nem csak az albumok megjelenítési formátumai tetszenek (a jobb felső sarokban lehet váltogatni közöttük, tégla vagy csempe), hanem tisztességesen ki is lett pucolva a szemét. (Elképesztő, hogy a Picasa buta szinkronizálási mechanizmusa mennyi duplikátumot eredményezett.)

Szóval most minden szép és jó, az albumokat innen lehet elérni.

Közben persze minden albumot, minden fényképet át kellett néznem, akár többször is. És akadt köztük néhány album, melyeknél felsóhajtottam, hogy azannya, micsoda jó képek, én pedig már teljesen elfelejtkeztem róluk. Végül kiválasztottam a három, általam legjobbnak tartott albumot és kitettem ide a blogra.

Az első egy Szlovák Paradicsomos túra fényképeit tartalmazza. Valamikor év elején mentem ki, az egész hegy, szurdokvölgyestől be volt fagyva. Jégpalota, jégfolyosókkal. Ember a környéken sehol. Elképesztően gyönyörú volt – és a fényképek elég sokat vissza is adnak az élményből.

Imhol a link.

A második egy viszonylag meglepő album. Az évek során bejártam/bejártunk tényleg rengeteg tájat, rengeteg országot, akadnak bőven egzotikus képek. Velem mégis a Jeli arborétum rododendronai mondatták azt, hogy ejha.

Imhol az album.

A harmadik beválogatott album teljesen friss, az idén tavasszal letolt grúziai utazás albuma. Nem igazán tudok mit mindani róla, elképesztően anyagerős.

Imhol az album.

Végezetül egy üde színfolt. Egy emlék. Abból az időből, amikor még egy ágyban aludtunk GT-vel.

086-Szállás