I’ll be back

Eredetileg úgy terveztem, hogy gyorsan összevágom a videókat és csak akkor rakok ki posztot, de a videó… ránézésre is legalább 3 hetet késni fog.

Egy sportos hétvége

Hah! És még egyszer: hah! Nem felejtek. Igaz, a fenti írás több, mint két éves, de a videó végül csak elkészült.
Nem is szaporítom a szót. Légy olyan kedves, a fenti linken olvasd el az írást – hogy legalább képbe kerüljél – utána pedig jöhet a videó. Nem lesz rövid, 33 perc, de egyrészt azért csak 113 kilométer, másrészt gyönyörű helyeken mentem (Wekerle-telep, budai rakpart végig, Római part, Vác-Göd kerékpárút a parton), vágni vágtam ugyan, de az élményhez ennyi mindenképpen kell.


Budapest – Vác – Budapest 2013.07 by jozsef-petrenyi

Sophie, neked még várnod kell. A fenti írásban említett vasárnapi evezés távja (Dömsöd – Ráckeve – Dömsöd) csak egy kis része az RSD-nek. Azon a nyáron több részletben bejártuk az egész ágat, aztán idén volt egy Csepel-sziget kerülés és még tervezünk Nejjel egy kétnapos RSD full túrát. Ez utóbbin fogom felvenni azokat a részeket, melyek most nagyon hiányoznak a teljes képhez. Aztán ebből a hatalmas mennyiségű nyersanyagból tervezek összerakni egy olyan vdeót, mely az egész RSD-t mutatja be, olyannak, amilyennek én szeretem. Ez persze még arrébb lesz, de egyszer meglesz.
Olyan 3 hét múlva. ;)

4 Comments

  1. Még szerencse, hogy vannak régebbi írások a blogon, amiből rá tudtam jönni, hogy mit jelent az RSD. ;)

  2. Ejnye, egy vízi embernek ezt illett volna tudnia. :)

  3. Hirtelen néztem, ki az a Sophie, aki ráckevei duna ággal kapcsolatban említésre került… De mondom miért emlegetnél engem :D Pedig de! Annyira aranyos,hogy megemlékeztél a hozzászólásomról!
    (Még szerencse, hogy élőben is látom sokszor a környéket, bár a vízről sajnos csak szökőévente… )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from MiVanVelem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading