Lányom házifeladatot hozott haza a hétvégére. Anyagbeszerzéstől kezdve egészen a mosogatásig le kellett dokumentálnia egy hétvégi ebéd elkészítését. A piacon indítottak Nejjel, aztán a csajszi megkapta a konyhát. Az étel valami ilyesmi volt, de persze nem ennyire pőrén tálalva és fotózva. Krumplipűré ovális gombócba formázva, hús egy kevés olajjal megöntözve és az egész rozmaringgal megszórva. Bontottunk mellé egy üveg Tricollis cuvee-t, előkerestünk kristály borospoharakat, aztán percekig tologattuk a modellt az asztalon, amíg tökéletesek lettek a fényviszonyok a fotózáshoz.
Utána megettem.
2015. February 07. Saturday at 18:53
Csak az a kérdés hogy az egész megfelel-e a valóságnak vagy egy feljavított “képet” fog bemutatni a folyamatról és a környezetről.
2015. February 07. Saturday at 18:56
Természetesen mindenki feljavított képet fog bemutatni. Komolyan gondolod, hogy Stahl Judit minden este úgy dob össze egy vacsorát otthon, mint ahogy a főzőműsoraiban szokott?
(Ja, a lányom nem szociológiát tanul, hanem vendéglátást.)
2015. February 08. Sunday at 09:13
de ugye a borospoharakat nem? :-)
2015. February 08. Sunday at 12:19
Az csak a háttér volt a modellhez. :)