Egér. Macska.

A legtöbb helyen a macska irtja az egereket. A legtöbb helyen.

Sztracsi az előbb ugrott át a kerítésen, egy egérrel a szájában. Behozta az udvarra, hogy gyakorolja rajta az egérvadászatot. Aztán a nagy fűben elhibázta.
Most van egy leltáron felüli egerünk.

—****—–***—-***

Ma reggel, ahogy mentem a konyhába kávéért, megsímogattam egy reklámszatyrot. A szatyor a cipősszekrény tetején heverészett, ahol a macskák is szoktak, kicsit össze is volt gyűrve, a félhomályban, különösen kávé előtt, simán macskának néztem. A szatyor érzelmeiről majd később írok, remélem nem értékelte túl ezt a szórakozott simogatást.

6 Comments

  1. Van egy új macskám. Main coon. Kifejlett, ivartalanított kandúr. Tudod, mit csinál? Amit csak akar. Köteteket tudnék a viselt dolgairól írni. És még csak három hete lakik nálunk. Igaz, őt nem lehet egy szatyorral összetéveszteni. Inkább nagyobbacska bőrönd :).

  2. El tudom képzelni. :) Géza csak pár hónapos volt, de még a közel tízéves vénasszony (Picúr) is be volt tőle tojva.

  3. A Gézák már csak ilyenek :-)

  4. @meow: Várjál, most esett le, hogy az nem a cicus neve, hanem te a maine coon fajtára gondoltál. Azért ez már nem semmi. Rendet akarsz vágni a faluban a kutyák között is? :)

  5. Bocsi, tényleg lemaradt egy -e betű, éjszaka kevéssé vagyok nyelvtannáci :). Benti macska (amúgy Félix a neve), szóval nem találkozik a kutyákkal, de full barátságos macskával, gyerekkel – csak éppen sajátos elképzelései vannak arról, hogy mit tehet egy macska, és mit nem. Ez utóbbiról úgy gondolja, hogy olyasmi nem létezik. Ettől függetlenül imádni való :).

  6. Tudod, ez már az a kategória, amelyről a vicc is szól.

    – Mit kell adni egy hasmenéses orrszarvúnak?
    – Utat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *