Ez a kemény

Nagyon nehezen aludtam el az éjjel. Folyamatosan azon pörgött az agyam, hogyan telepítem majd újra a szervízből visszatérő S2-esemet, illetve ezzel párhuzamosan hogyan rendezkedem be a tableten. (Nyilván egy csomó funkció átmegy az utóbbira, spórolandó a telefon akkumulátorával.) Aztán amikor nagy nehezen elaludtam, jött egy borzalmas rémálom, valami havas terepen, tele megfagyott hullákkal. Egy ideig csak néztem a plafont, aztán óvatosan visszaaludtam… és szerencsére már jó témára váltott az agyam. Az egyes szivarméretek, illetve kategóriák közötti átválthatóságról álmodtam.

7 Comments

 1. Ez a hullás álom erősen úgy tűnik nekem, hogy a kütyükkel kapcsolatos nehézségeket hivatott előre vetíteni :). Kíváncsi vagyok, hogy fog sikeredni az átköltözés, hosszú távon mennyire válik be a tablet.

 2. Eddig jó. Fokozatosan vetkőzöm le az ellenszenvemet és kezdem megszeretni.

 3. Én egységsugarú végfelhasználó vagyok, 15 hónapja van tabletem, és azt hittem, ez csak egy eszköz, ami nem is olyan fontos. Aztán egyszer leverte a macska, kiestek belőle a gombok, és három napra szervizbe került. Akkor jöttem rá, hogy alattomos módon az életem szinte minden területére sikeresen belopakodott a kis izé, mert egy csomó dologról nem is emlékeztem, hogyan csináltam, mielőtt tabletem lett volna. Nagyon szeretem :). Szóval remélem, nálad is minden rendben lesz.

 4. “Szóval remélem, nálad is minden rendben lesz.”

  Petrényinél, IT-cucc, rendben? Áhh, az nem fordulhat elő :)
  Ő az IT-Murphy nagy kegyeltje :D :D

 5. Lotus, te most kinek szurkolsz? :)

 6. @meow: Akkor már te is eljutottál oda, hogy tablettel főzöl? :)
  (Nálunk a lányok kikeresik a netről a receptet, aztán viszik a tabletet a konyhába. Az a szakácskönyv.)

 7. Én nem főzök. Bocsi :). Sütit sütöttem már úgy, hogy tableten volt a recept, de aztán ráfröccsent a tejszín, azóta inkább kiírom cetlire. Viszont vezetett meditációtól kezdve a gyereknek a meséig minden azon van. Egy-egy kirándulás a lányokkal sokkal egyszerűbb, mint előtte, mert jóval kevesebb cuccot kell vinni, ha ott a tablet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *