Tavasz a télben

Amikor ülsz a padláson, előtted a laptop, mellette egy bögre kávé és éppen egy ügyfél DNS rendszerének átalakításán töröd a fejed, majd szemed sarkából észreveszel valami mozgást és az agyad felfogja, hogy éppen egy böszme poloska mászott ki a laptop alól, persze lekapod a papucsot és az ősz során beléd épült mozdulattal próbálod agyonütni a poloskát, úgy, hogy a belei ne a laptopra föccsenjenek, de elhibázod a kitekert mozdulatot és a kávéspoharat vágod oldalba, a kávé persze beteríti az asztalt és a laptopot, ti pedig döbbenten nézitek egymást a poloskával abban a törtmásodpercnyi pillanatban, mielőtt vadul nekiállnál papírzsepkendővel felitatni a forró kávét a billentyűzetről.

6 Comments

  1. Majdnem írtam ide valamit, de aztán rájöttem, hogy igazából nincs mit, hiszen semmi közöm hozzá – így aztán nem írtam.

  2. Náááájsz. :)

  3. legkozelebb probald meg elso szandekbol a forro kavet a poloskara onteni :D)

  4. @hokuszpk: Kibírják. Ezek mindent kibírnak. Egyedül a papucsot respektálják.

  5. oke, kibirja. de elso meglepeteseben amig csodalkozik, van ido rakeszulni a koordinalt papucsutesre, es mar az sem fenyeget, hogy levered a kavet, – kart teve ezzel a laposban — mert azt mar a poloska szurcsoli :D)

  6. A poloska nem szokta a lapost szürcsölni. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *