Karácsonyi hangulat

December elején váratlanul csengetett a banki sms postás: Nej bankszámláján megjelent egy egészen jól kinéző összeg. Kérdeztem a csajszit, hogy ez vajon mi, azt a választ kaptam, hogy valószínűleg valami karácsonyi jutalom a cégétől. Nem mondom, hogy rosszkor jött, a női szakasz rögtön elment megvásárolni azokat a ruhákat, melyeket már régen szerettek volna, de eddig nem volt rá keret, és én is bátrabban vettem egy kategóriával erősebb tévét és számítógépet a nappaliba.
Ezekután ma csengetett a tényleges postás és hozott egy ajánlott levelet. A cég HR részlegétől jött, az állt benne, hogy elnézést, adminisztrációs hiba történt, Nej nem lett volna jogosult a jutalomra, szóval legyen kedves a mellékelt utalványon visszafizetni az összeget, a feladóvevény fénymásolatát küldje el az alábbi címre, egyébként pedig minden mással kapcsolatban érdeklődjön bátran a cég ügyfélszolgálatán.
Mindezt december 23-án, ajánlott levélben.

Hát… belétek is.

6 Comments

  1. Ez nagyon-nagyon szar lehet, de nem lett volna okosabb először utánanézni, ez micsoda?

  2. Természetesen igen. De te vagy annyira paranoiás, hogy ha a céged év végén hozzádvág valami jutalmat, akkor elkezdesz utánanyomozni, hogy biztos ez fiúk, nem néztetek el valamit?

  3. Így az év végéhez közeledve megkereshetnéd a Vajákos Birit, hogy levegye végre a rontást rólatok! :)

  4. Vajákos Birinek a jó édes anyját. :)
    (És még nincs vége a napnak, de hagyok holnapra is eseményt.)

  5. Velem meg sosem fordult elo, barhol is dolgoztam, hogy ne lenn volna elozetesen vagy a kifizetes napjan annak nyoma, hogy kaptam valamit. Olyan, hogy csak ugy megjelent egy osszeg, sosem fordult elo, tehat en elbol gyanakodnek.

    Megegyszer sajnalom, szar erzes lehet, de legkozelebb mar ti is ovatosabbak lesztek :(

  6. Nem akarok túlzottan belemenni Nej munkakörülményeibe, de telefonon rákérdezett. Onnan tudtuk, hogy karácsonyi jutalom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *