Day: December 18, 2013

Öregszem

Nemrég voltam boltban, feltölteni a borhűtőt, írtam is róla. Ma megint elmentem.

Nem is értem, mi ebben a jó nekik. Háromnapos borvásár (ma volt az utolsó nap), a 800 forintnál drágább borok árának 30%-áért vásárlási utalványt adnak. Emellett rengeteg bor eleve 30%-os kedvezménnyel volt. Ez így együtt már 50%-os leárazás. Emellé jött be, hogy a Takler/Sauska boroknál (két kedvencem), ha minimum hármat vettem, akkor további 30% engedményt adtak rájuk. Ez már csak 35%-a az eredeti árnak, azaz egy 4000 forintos bort ideadnak 1370 forintért. Azaz bátran tele lehetett pakolni a kocsit 3-4000 forintos borokkal, olyanokkal, melyeket már régen nem vettem itthonra.

A pénztárnál volt is egy kis dejavu. Megint mosolygós hölgy, igaz jóval fiatalabb a múltkorinál. Aztán volt némi probléma a vásárlási utalványoknál (utólag kiderült, én voltam a balfék), emiatt a pénztáros csajszi felhívta belső telefonján az Égi Hangot.
Így kezdte: – Te, van itt egy bácsi, akinek a pénztárgép nem írta jóvá a…

Bácsi.

A múltkori csajszi meg azon poénkodott a sok bor láttán, hogy vagyok-e már 18 éves?
Semmi kétség, öregszem.

Ez a kurva megint beleszart a fürdőkádba

Ahogy a 444 is írta, a rákattintási arány gyakorlatilag a cím megfogalmazásán múlik. Itt az idő és az alkalom, hogy leteszteljem.
Mert ez a dög macska éjjel megint beleszart a fürdőkádba, ez tény. Csak önmagában elég soványka. Nem is lehet róla sokat írni. Viszont lehet mérni, a cím mennyi látogatót vonz majd be.