8 Comments

  1. Ez a kérdőívezés biztos valami ellenzéki provokáció, hiszen a kormány már megtette, amit lehetett.

  2. Engem az utcán akartak megállítani. Mondtam hogy sietek a buszhoz. (tényleg siettem.) Sértődötten utánam morogta hogy “ja az fontosabb!”.

    Most pedig ideírok pár random karaktert @&#*@*#à&

  3. A vérmacskákat? :)

  4. @Kurbli: Háát, szerencsére nem került rá sor. ELég nehéz lett volna kizavarni az éppen otthon lévő őkelmét a lavorból, amelyikben szundikált.

  5. Ahogy nagy nevettetőnk is mondaná: inább vessetek a mókusok elé! Egyébként ma hallottam a rádióban, hogy 1.200.000 aláírták már, ja és már a neten is lehet aláírogatni. Egyre biztosabbnak látszik a fidesz győzelme 14-ben. SAJNOS!!!!

  6. Rudi, én már eljutottam oda, hogy nem sajnos. Ez a baloldal ne nyerjen. Semmit nem tanultak, semmit nem változtak, ugyanolyan csődtömeg lenne a kormányzásuk, mint korábban, ráadásul megint egy erős Orbánnal az ellenzékben. Fenékig ki kell inni a keserű poharat ahhoz, hogy itt érdemi változások történjenek. Ennek a keserűségnek pedig része a viktatúra. Melyet mindenkinek meg kell szenvednie, hogy az agymosottak is ráébredjenek, ez nem jó senkinek. Az zavar – és nem is kicsit – hogy a maradék 20 évemben még csak a keserű lötty ivásánál fogunk tartani. (Pedig 90-ben azt hittem, hogy szerencsém lesz, élhetek emberi módon.)

  7. Hm, hát nem tudok hozzá tenni semmi érdemlegeset.

  8. JoeP: “Pedig 90-ben azt hittem, hogy szerencsém lesz, élhetek emberi módon.”

    Én akár azt is bevállalom, hogy agymosott vagyok, de nem értelek téged. Minden megvan az életedben, amit elérhettél: család, kocsi, ház, cica, kajak, stb. mégis ilyenek írsz. Unalmas lehet, mert már mondtam korábban is, de úgy tűnik, mintha magadat akarnád a politikai hülyeségek miatt egyfajta pesszimista világlátásba belehajszolni. De ha már ezt így leírtad, nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy milyen világot szeretnél (“élhetek emberi módon”) – nagyon szeretném, hogy ezt ne valamiféle kormányváltástól reméljed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from MiVanVelem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading