Ennyi volt az ‘ennyi volt’-nak

Ez azért elég lehangoló. Mondhatni, a mindennapi frusztrációm nehogy már elmaradjon.

  1. Ahogy itt is írtam, töröltem a Google + accountomat.
  2. Ha volt G+ accountod, akkor, mivel a Youtube videók G+ tartalomnak minősülnek, így a törlés után elérhetetelenné válnak. Még az eredeti tulajdonosnak is.
  3. Habár a törlés után a Picasa account megmarad, tehát elérhetők és szerkeszthetők a képek, a korábbi Youtube account elveszik.
  4. Egész konkrétan, nem létezik Youtube hozzáférés G+ nélkül.
  5. Ha létre akarsz hozni egy új G+ accountot, az első képernyőn ott lesz egy checkbox, miszerint hozzájárulsz ahhoz, hogy szétbarmolják a Picasa albumaidat. Addig nem mehetsz tovább, amíg ezt nem engedélyezed.

Aranyos, nem?

Első körben létrehoztam egy új G+ accountot, hogy hozzáférjek a videókhoz. Azt mondtam, új account? Hát, egész véletlenül még megvolt a régi, így simán visszaadták. Ennyit a törlésről. És mivel határozottan rosszul viselem, ha erőszakkal akarják rámkényszeríteni a szart, így közben elkezdtem alternatívákat keresni. Aztán majd meglátjuk, mit tudnak a konkurensek és lesz-e időm levezényelni az átköltözést.

5 Comments

  1. Namost ezt én kipróbáltam. A picasawebre bejövő google plus oldal tetején volt egy link, hogy vissza az eredetihez. Működött…. Ettől még kereshetsz alternatívát :-)

  2. Ezt már én is eljátszottam valamikor, csak éppen a napokban visszaállt. Aztán amikor létrehoztam az ‘új’ profilt, megint megkaptam a sárga csíkot, és így most öröm és boldogság van, de nem tudom, meddig.

  3. Regebben mintha Flicker user lettel volna. Nem lenne jobb? nincs mogotte szocial blob.

    Mas ugyse nagyon van, az Insta nem ad albumozhatosagot (vagy ha ad is, nem lehet linkelni: nem lattam eddig meg sehol insta albumokat linkelve), a Face-rol nem lehet galeriat linkelni (meg egyebkent is csak belogolva megy), a tobbivel meg legfeljebb a “futottak meg” kategoriaban lehet foglalkozni.

  4. Jól emlékszel, volt egy Flickr időszakom. Aztán váltottam, mert rengeteget szívtam a Flickr Uploadr alkalmazással, meg amikor kinőttem az alapértékeket, meglehetősen drága volt a következő fokozat. A Picasa ilyen értelemben teljesen rendben van és most sem azzal van bajom. A Picasa account létezik a G+-tól függetlenül is, szóval szívesen használnám ezt a továbbiakban is. A bajom a videókkal van, mert ahhoz kötelező a G+. Most azt mondom, erősen valószínű, hogy Vimeo lesz belőle, de ezt még le kell játszani.

  5. Ja, videositet keresel? Adj egy eselyt az IndaVideonak. Ugyan ahhoz meg indas cucc kell, de gondolom az Index forum miatt olyanod mar van.

    Annyibol jo lenne, hogy magyar, te meg foleg magyar kontentet osztasz meg, magyaroknak. Egy probat mindenesetre meger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from MiVanVelem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading