Man cave

Egy újabb videó, egy újabb nem tervezett. Nemrég vettem egy pici vízálló kamerát – kifejezetten a kajakos élmények megörökítésére, mert annyi szép tájon jártam és annyi nem vízálló képrögzítő eszközt tettem már tönkre – és ezt a kamerát tesztelgettem itthon, különböző helyeken. Ezekből a tesztfelvételekből vágtam össze egy videót, mely a szivarozó férfiember téli barlangját mutatja be.

2013-02-ManCave from Jozsef Petrenyi on Vimeo.

13 thoughts on “Man cave

  1. @Aloha: Nem te vagy süket, hanem a kamera. Azokon a helyeken, ahol érthetetlen a narráció, ott a háttérzene nélkül is az lenne. Ezek a felvételek, ahogy írtam is, tesztelés céljából készültek, és a teszt egyik eredménye az lett, hogy a beépített mikrofon igencsak vacak. (A vartyogást is azért kellett alákevernem, mert amikor 4 méterre voltam a kamerától, akkor már egyszerűen semmi hangot sem rögzített.)

  2. Dartstábla…:) Soha nem felejtem el amikor elkezdtem olvasni a blogod, és a beragadt exchange mailboxos contactos menedzseres szívást taglaltad, Dataplex, első prémium support kontakt, and so on… sírva vinnyogtam, pont azert mert ismerős volt a szitu. na ott volt valami fergeteges szoveg a darts tablarol…:)

  3. Azt hiszem, itt komoly rendszerszintű problémák lesznek. A Google + account megszüntetésekor az összes videót privátba vágták és nem is engedik a hozzáférést – még nekem sem! – addig, amíg létre nem hozok egy új csatornát. Ahhoz viszont Google + account kell. Ott viszont rögtön az első lépésnél be kell csekkolni, hogy beleegyezek abba, hogy szétbarmolják a Picasa nyitólapot, egyébként nem engednek tovább. Dögöljenek meg csizmában.
    Azt hiszem, megnézem a Vimeo-t.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *