Eszméletlen

Elképzelem, ahogy a lelkes lmp-sek, elszántsággal az arcukon, odaláncolták magukat az oszlopokhoz, fejüket dacosan fordították az ég felé és felkészültek minden támadásra. Aztán mégis elszürkült a tekintetük, mert meglátták Gyurcsányt közeledni.
– Istenem, add, hogy ne legyen nála lánc és lakat! – fohászkodhatott mind a 15 aktivista.
Mindhiába. A rendőrök nem csak őket vitték be, hanem az éppen ott lófráló Gyurcsányt is, a nemzetközi sajtó pedig azóta attól hangos, hogy letartóztatták Magyarország volt miniszterelnökét. Feri ellopta a show-t.

6 Comments

  1. Tényleg takarékosság van! Országimidzsre egy fillért sem kell költenünk, semmi többszáz millás reklámkampány, mégis rólunk beszél az egész világ. :(

  2. Az mondjuk elgondolkodtató, hogy tényleg ellopta-e Feri a show-t, vagy épp megmarketingelte. A “világmédia” le se sz*rja, ha letartóztatják Karácsony Gergőt, az kimerült volna egy minuszos “letartóztatták az ellenzék egyik alakját” hírben, de az, hogy az ex-miniszterelnököt vitték be, címlapsztori lett mindenhol…

  3. Az lmp-től mindenképpen ellopta, hiszen innentől róla szólnak a külföldi hírek. Az más kérdés, hogy így több lett a hír.

  4. És mi van ,ha összejátszottak?

  5. @Hvala: A magam részéről abszolút nem bánnám, de elég kicsi a realitása. (Ne feledd, Sukoro ügyben az lmp jelentette fel Gyurcsányt.)

  6. @Fourty: Az nem a mi bajunk, hanem a világ baja, ha az LMP miatt beszélnek rólunk…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *