22 Comments

 1. Szegény druszám :-(

 2. Nem lehet tudni. A fiam volt csak egyedül itthon, ő találta meg a teraszon. Már nem élt. Külsérelmi nyomok nem voltak rajta. Amilyen kis hülye volt, biztosan megevett valamit, amit nem kellett volna.

 3. Patkánymérget szoktak. Legalábbis a doki azt mondta amikor a miénk bekajált belőle.
  Annak nincs rossz szaga, mert egyébként nem eszik meg semmi vegyszeres kaját.

 4. A szándékos mérgezés gyanúja bennem is felmerült, de végül elvetettem. Pont ma reggel sétáltunk hazafelé a lányommal és akkor beszéltük, hogy vajon mennyit is járnak el a macskáink és vigyorogtunk azon, hogy Géza, amióta beköltözött, annyira ragaszkodik, hogy egyáltalán nem megy a kerítésen túlra. Az udvarunkra meg csak nem dobálnak be mérget. Másfelől a másik kettőnek semmi baja, tehát inkább a tapasztalatlansága lehetett, ami a vesztét okozta.

 5. “Az udvarunkra meg csak nem dobálnak be mérget.”
  Hej de sokat tudnék mesélni a rosszindulatú emberekről.
  Mindenesetre rossz kimenetelű tapasztalat szerzés volt :-(.

  Géza v2.0?

 6. Géza v2.0?
  Ha arra gondolsz, hogy elmegyünk egy menhelyre vagy egy kisállatkereskedésbe, akkor nem. De ha előmászik valamikor az erdőből egy árva kismacska, akkor sanszos, hogy lesz a számára hely.

 7. Részvétem, valamivel több mint egy éve temettem el a mienket. A doki szerint a patkányméreg túl ínycsiklandóan szaglik számukra, ha rosszul rakja ki valami idióta (és nem csak a patkány fér hozzá), akkor a macskák megeszik, és akkor kalap, kabát.

 8. Vazze, azt hittem tökös kandúr lesz belőle.

 9. :( Örültem, hogy nektek is van Grafit-otok kicsiben. Még a Körmendi János szempillái is ugyanolyanok voltak. Nagyon sajnálom!

 10. Pedig már elkezdted bejegyeztetni a mivanvele.hu honlapot…
  Vagy nem? :-)

 11. @meow:

  Sejtheted. És úgy belegondolok, hogy amikor rosszul lett, idejött a teraszajtóhoz, gondolom, kaparta is, hogy jöjjön ki valaki segíteni, mert baj van, de senki nem volt a közelben, aztán egyszer csak meghalt a teraszbútornál, a kedvenc széke mellett.

 12. @JoeP:
  Évekkel ezelőtt volt egy befogadott nőstény cicánk, pontosabban a férjemhez ragaszkodott a legjobban. Aztán nagyon beteg lett, az állatorvos még küzdött érte, próbálta doppingolni, gyógyszerezni, de egyre gyengült, már egy idő után fel sem kelt, csak bánatos szemekkel feküdt a kosarában. Egyszercsak felállt, és odament a férjemhez, bekéreckedett az ölébe, nyávogott egyet, majd meghalt. Valahogy tudta, hogy eljött az ő ideje…
  Tényleg nagyon sajnálom. Gyönyörű kiscica volt…

 13. Szegény kis cicómicó. Pedig nagy népszerűségnek örvendett itt. Remélem megy arra majd “valaki”, aki ennyire hozzád nő.

 14. Nabasszus. Pedig lazán a blog legmenőbb macskája lett már…

  RIP.

 15. Mindenesetre baromi vacak dolog volt egyedül éjszakázni a teraszon. Senki nem feküdt a mellettem lévő széken, senki nem lökdöste a kezemet gépelés közben, senki nem rohangászott az asztalon és senki nem kergette az éjszakai rovarokat a fényben.

 16. Öszinte részvétem :-(

 17. Nagyon sajnálom:-(
  Kívánom, hogy kószáljon feléd egy Géza2…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 MiVanVelem

Theme by Anders NorénUp ↑